top of page
logo-PK-teal-500.png

PSYCH-K®  

 

​Εισαγωγή

 

Είμαστε οι Δημιουργοί της πραγματικότητας μας!

 

Η ανθρωπότητα στις μέρες μας ξυπνάει για να συνειδητοποιήσει ποιοι πραγματικά Είμαστε και πώς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με τη δική μας Ενεργειακή Υπογραφή. Η επιστήμη ακολουθεί τη Μεγάλη Αφύπνιση της ανθρωπότητας, καθώς τα επιστημονικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι η εμπειρία της ζωής μας είναι προϊόν της συνείδησής μας.

 

Ο Δρ. Bruce Lipton, αναπτυξιακός βιολόγος, υποστηρίζει το γεγονός ότι η συνείδηση ​​δημιουργεί την πραγματικότητά μας σύμφωνα με τα ευρήματα της Βιολογίας καθώς και της Κβαντικής Φυσικής. Στο βιβλίο του The Biology of Belief, εξηγεί πώς μέσα από έρευνα ανακάλυψε ότι οι πεποιθήσεις ελέγχουν την ανθρώπινη βιολογία και όχι το DNA και η κληρονομικότητα. Εξηγεί επίσης ότι η πρωταρχική αρχή της Κβαντικής Φυσικής είναι ότι η συνείδηση ​​δημιουργεί την εμπειρία της ζωής μας.

  

Είμαστε ενέργεια, είμαστε συνείδηση, είμαστε Θεία Όντα που έχουμε μια ανθρώπινη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Στην Αλχημική διαδικασία της ύπαρξής μας η σκέψη προηγείται του συναισθήματος. Αυτό που συμβαίνει στο νοητικό μας σώμα, δηλαδή ποιες είναι οι πεποιθήσεις, οι ιδέες μας για τον εαυτό μας, για τη ζωή μας και τους άλλους, διαμορφώνει το συναισθηματικό μας σώμα, τα συναισθήματά μας και κατά συνέπεια την εμπειρία της ζωής μας.

 

Το νοητικό μας σώμα, το μυαλό μας αποτελείται από το Συνειδητό, τον Υποσυνείδητο Νου και τον Ανώτερο Νου/Θείο Μυαλό Μας στον οποίο είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση μέσω της ευθυγράμμισης με τον Αυθεντικό Εαυτό μας, τον Ανώτερο Εαυτό μας. Αυτό είναι δυνατό να το βιώσετε κάποιος εφόσον πρώτα έχει επιτύχει την εξισορρόπηση και των δύο πλευρών του εγκεφάλου «Κατάσταση Λειτουργίας Ολόκληρου του Εγκεφάλου», η οποία επιτυγχάνεται σε λίγα λεπτά σε κάθε διαδικασία PSYCH-K®.

Ο συνειδητός νους είναι αυτός που θέτει μελλοντικούς στόχους, κρίνει το παρελθόν, σκέφτεται αφηρημένα, του αρέσουν οι νέες δημιουργικές ιδέες και επιδιώκει αλλαγές και νέες δραστηριότητες. Ωστόσο, έχει βραχυπρόθεσμη μνήμη, κατά μέσο όρο περίπου 20 δευτερόλεπτα, και είναι σε θέση να διαχειριστεί μόνο μερικές εργασίες τη φορά, και επεξεργάζεται πληροφορίες με πολύ αργό τρόπο, κατά μέσο όρο 40 bit πληροφοριών ανά δευτερόλεπτο.

 

Το υποσυνείδητο από την άλλη εκτελεί χιλιάδες εργασίες ταυτόχρονα, παρακολουθεί τη λειτουργία του σώματος, βασίζεται στη συνήθεια και σκέφτεται κυριολεκτικά μέσω των πέντε αισθήσεων. Έχει μακροπρόθεσμη μνήμη καθώς αποθηκεύει την ερμηνεία όλων των προηγούμενων εμπειριών μας, των πεποιθήσεων, των αξιών και των στάσεων μας. Εστιάζεται στο παρόν και επεξεργάζεται όλες τις πληροφορίες ένα εκατομμύριο φορές γρηγορότερα από το συνειδητό μυαλό, κατά μέσο όρο 40 εκατομμύρια bits πληροφοριών ανά δευτερόλεπτο. Το υποσυνείδητο μυαλό είναι ο αυτόματος πιλότος, η βάση δεδομένων που αποτελείται από συστήματα πεποιθήσεων και συμπεριφορές, τα προγράμματά μας.

 

Μέχρι 7 ετών λειτουργούμε από το υποσυνείδητό μας. Ως αποτέλεσμα, απορροφούμε τις συμπεριφορές, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις που παρατηρούμε στον κόσμο γύρω μας. Αυτά δημιουργούν τα προγράμματα του υποσυνείδητου νου μας. Το 95% της συνείδησής μας βασίζεται στο υποσυνείδητο επίπεδο του νου, το οποίο αποτελείται από αυτά τα προγράμματα. Γνωρίζουμε μόνο το 5% του τι συμβαίνει κάθε στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να αλλάξουν μια συνήθεια, να κάνουν αλλαγές, να ακολουθήσουν τους στόχους τους και να επιδιώξουν τα πράγματα που θέλουν - το υποσυνείδητο μυαλό τους πηγαίνει πίσω στα περιοριστικά προγράμματα. Αυτό τους κάνει να νιώθουν αδύναμοι, συντετριμμένοι και μερικές φορές τους αφήνει απογοητευμένους και μπερδεμένους, νιώθοντας ενοχές και ότι δεν είναι αρκετά καλοί.

  

«Η ζωή δεν είναι τι συμβαίνει, η ζωή είναι

αυτό που αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνει

Αν δεν σου αρέσει ο κόσμος γύρω σου άλλαξε τον τρόπο

που τον αντιλαμβάνεσαι και ο κόσμος θα αλλάξει αμέσως» 

Ελένη Μανδάνη

 

 

Τι είναι το PSYCH-K®

 

Το PSYCH-K® (Σάι-Κέι) δημιουργήθηκε το 1988 από τον Ρόμπερτ Μ. Γουιλιαμς, M.A.- Ο Ρόμπ έχει περάσει περισσότερα από 30 χρόνια αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας το PSYCH-K®. Εμπνεύστηκε από μια ποικιλία διαδικασιών, άλλες σύγχρονες και άλλες αρχαίες. Το PSYCH-K® ασχολείται με το υποσυνείδητο, το οποίο είναι ικανό να δημιουργεί ισχυρές και διαρκείς αλλαγές, γρήγορα και εύκολα. Η λέξη PSYCH-K® προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη “psyche” που σημαίνει «ψυχή» και το γράμμα Κ που αντιπροσωπεύει τη λέξη «Κλειδί» για τη βιώσιμη επιτυχία.

 

Το PSYCH-K® είναι μια πολύ απλή αλλά πολύ ισχυρή μέθοδος. Είναι μια πνευματική, μη επεμβατική, μια διαδραστική διαδικασία αλλαγής, με ψυχολογικά και σωματικά οφέλη. Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους στον πλανήτη μας για να αλλάξουμε τα υποσυνείδητα προγράμματα, τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σαμποτάρουν την εμπειρία της ζωής μας και δεν μας επιτρέπουν να εκφράζουμε το πλήρες δυναμικό μας ως θεϊκό ον με ανθρώπινη εμπειρία.

  

Μέσα από τη διαδικασία του PSYCH-K® δημιουργούμε μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ του υποσυνείδητου, του συνειδητού νου και του Ανώτερου Εαυτού που μας επιτρέπει να εντοπίσουμε και να ξαναγράψουμε τα προγράμματα που περιορίζουν την εμπειρία της ζωής σας, την αυτοεκτίμησή, τις σχέσεις, την πνευματική ανάπτυξη, την απόδοση εργασίας, τα οικονομικά, ακόμα και τη σωματική σας υγεία και πολλά άλλα.

 

Το PSYCH-K® μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε απευθείας με το υποσυνείδητό σας και να αλλάξουμε τα προγράμματα που δεν σας εξυπηρετούν και να τα αντικαταστήσουμε με αυτά που εύχεστε και επιθυμείτε. Ως εκ τούτου, γίνεστε οι συνειδητοί σχεδιαστές της ζωής που θέλετε και μπορείτε να εκδηλώσετε τα όνειρά σας, να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας, να ακολουθήσετε την πνευματική σας πορεία και να είστε ο Αυθεντικός Εαυτός σας.

 

Το PSYCH-K® είναι πολύ απλή αλλά ισχυρή διαδικασία που μου είναι πολύ αγαπητή, πολύ κοντά στην καρδιά μου, καθώς κρατά την ενέργεια των χρόνων στη Λεμούριακαι βασίζεται στον Νόμο του Ένός.

 

«Ο γενικός στόχος του PSYCH-K® είναι να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε το μυαλό σας από πεποιθήσεις που περιορίζουν την αναγνώριση του εαυτού σας ως πνευματικού όντος που έχει ανθρώπινη εμπειρία. Το να ζεις τη ζωή σου από αυτή τη συνειδητοποίηση είναι ένα βασικό βήμα προς τον στόχο της αυτοπραγμάτωσης και μπορεί να έχει βαθιά θετική επίδραση στην ευημερία σου, διανοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά»   https://psych-k.com/faq/#what

 

 

​Πώς λειτουργεί το PSYCH-K®

 

Οι διαδικασίες αλλαγής του PSYCH-K®, που ονομάζονται «Εξισορρόπηση», μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση στο υποσυνείδητο με έναν απλό, άμεσο και επαληθεύσιμο τρόπο. Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορείτε να ξαναγράψετε τα παλιά προγράμματα περιοριστικών πεποιθήσεων με νέα αυτό-βελτιωμένα. Καθώς το υποσυνείδητο μυαλό επεξεργάζεται πληροφορίες ένα εκατομμύριο φορές πιο γρήγορα από το συνειδητό μυαλό, η διαδικασία αλλαγής διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και δημιουργεί εμφανείς και βιώσιμες αλλαγές στον επιθυμητό τομέα της ζωής σας.

 

Το PSYCH-K® δημιουργεί μια «Κατάσταση Λειτουργίας Ολόκληρου του Εγκεφάλου» εξισορροπώντας την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου. Η κατάσταση αυτή που επιτυγχάνεται σε λίγα λεπτά σε κάθε διαδικασία PSYCH-K®, εξαλείφει την αντίσταση στην αλλαγή στο υποσυνείδητο και είναι ιδανική για τον επαναπρογραμματισμό των παλιών ανεπιθύμητων πεποιθήσεων με νέες βελτιωμένες που σας υποστηρίζουν στο ταξίδι της ζωής σας. Επιπλέον, η «Κατάσταση Λειτουργίας Ολόκληρου του Εγκεφάλου» σας βοηθά να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και μπορεί να επιταχύνει την πνευματική ανάπτυξη, δημιουργώντας μια πύλη προς την Ανώτερη Συνειδητότητα.

 

Αν και με το PSYCH-K® δεν κάνουμε διάγνωση ή θεραπεία ασθένειας, η κατάσταση υγείας βελτιώνεται δραματικά και μόνο με τη χρήση του PSYCH-K®.

Μέσω των διαδικασιών του PSYCH-K μπορούν να μεταμορφωθούν τυχόν περιοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις που έχει κάποιος που σχετίζονται με μια κατάσταση υγείας, ειδικά αυτές που σχετίζονται με το άγχος. Αυτές οι πεποιθήσεις συνήθως αποκτώνται στα πρώτα στάδια της ζωής, και συχνά επιμένουν μέχρι την ενηλικίωση, χωρίς να υπάρχει συνειδητή επίγνωση. Υπάρχει μια επιστημονικά, καλά εδραιωμένη βιολογική αλληλεπίδραση μεταξύ του νου και του σώματος. Αυτό είναι όπου το PSYCH-K® είναι μια μεγάλη βοήθεια. Χρησιμοποιώντας το PSYCH-K®, μπορείτε να αλλάξετε υποσυνείδητες πεποιθήσεις που μπορεί να επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία σας, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Το PSYCH-K® έχει μια ιστορία 30+ ετών βοηθώντας τους ανθρώπους να επιτύχουν μια ικανοποιητική και χαρούμενη ζωή, νοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

 

Οι διαδικασίες PSYCH-K® μεγιστοποιούν τις δυνατότητές σας να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ζωής, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε υποσυνείδητα συστήματα πεποιθήσεων, να μεταμορφώσετε την αντίληψη για τραυματικά γεγονότα, φοβίες, φόβους, σωματική δυσφορία και προκλήσεις στη ζωή σας είτε στο παρελθόν, είτε στο παρόν ή μέλλον, που προκαλούν άγχος, στρες, περιορισμούς και εμποδίζουν την πλήρη έκφραση της ζωής σας.

 

«Γενικά, το PSYCH-K® βοηθά τα άτομα να αντιληφθούν συνειδητά και υποσυνείδητα τον εαυτό τους, τις περιστάσεις και τις προσωπικές τους δυνατότητες, προκειμένου να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη και πιο ικανοποιητική ζωή».  https://psych-k.com/faq/#what

 

Επιστημονική έρευνα για το PSYCH-K®

Εκτός από τα χρόνια έρευνας στον τομέα αυτού που συνήθως αναφέρεται ως έρευνα διχασμένου εγκεφάλου, δημοσιεύθηκε το 2011, μια σύγχρονη μελέτη σχετικά με το PSYCH-K® . Η μελέτη διεξήχθη χρησιμοποιώντας σύγχρονα, νευροεπιστημονικά πρωτόκολλα. Το θέμα της μελέτης ήταν να προσδιοριστεί εάν η «Κατάσταση Λειτουργίας Ολόκληρου του Εγκεφάλου», που χρησιμοποιείται εκτενώς στο PSYCH-K®, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να δημιουργήσει το επιθυμητό αμφίπλευρο, συμμετρικό μοτίβο εγκεφαλικών κυμάτων που είναι επιθυμητό για την αλλαγή των υποσυνείδητων πεποιθήσεων. Το φθινόπωρο του 2011, τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν σε τρία περιοδικά με κριτές, συμπεριλαμβανομένων των πεδίων της νευροεπιστήμης, της ψυχοθεραπείας και της διαχείρισης επιχειρήσεων.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα της μελέτης σε οποιαδήποτε από τις τρεις δημοσιεύσεις.

 

Αποποίηση ευθυνών

Η διαδικασία PSYCH-K® περιορίζεται αυστηρά στην τροποποίηση των πεποιθήσεων και δεν έχει σχεδιαστεί για τη διάγνωση ιατρικών προβλημάτων, ούτε αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα ή την επαγγελματική φροντίδα ψυχικής υγείας. Ενώ η διαδικασία PSYCH-K® μπορεί να βοηθήσει στην τροποποίηση προσωπικών περιοριστικών πεποιθήσεων και αντιλήψεων σχετικά με την υγεία, δεν θεραπεύει ή γιατρεύει παθήσεις.   

1/3
bottom of page