top of page
logo-PK-teal-500.png

Συνεδρία PSYCH-K®

 

Τα υποσυνείδητά προγράμματα σας θέτουν τα όρια αυτού που μπορείτε να επιτύχετε. Εάν στη ζωή σας νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές και να προχωρήσετε, αλλά ταυτόχρονα νιώθετε ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, το πιθανότερο είναι ότι έχετε μια σύγκρουση μεταξύ των συνειδητών στόχων σας και των υποσυνείδητων πεποιθήσεών σας.

 

Αυτό το είδος σύγκρουσης μπορεί να εμφανιστεί στη σχέση σας με τον εαυτό σας και την αυτοεκτίμησή σας, τις σχέσεις με τους άλλους, τις εργασιακές σας επιδόσεις, τις συνεργασίες και τις ηγετικές σας ικανότητες στην εργασία, τα οικονομικά σας και τη σχέση σας με την αφθονία και την ευημερία, τα επιτεύγματά σας, την απώλεια βάρους, συνήθειες και εθισμούς ή ακόμα και τη σωματική σας υγεία.

 

Μια συνεδρία PSYCH-K® είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να αλλάξετε τις περιοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις που δημιουργούν αρνητικά πρότυπα εμπειρίας, σαμποτάρουν τα όνειρά σας, σας εμποδίζουν από μια χαρούμενη, ευτυχισμένη, ειρηνική ζωή και την επίτευξη των στόχων της ζωής σας.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας PSYCH-K®, ορίζετε την παρούσα κατάστασή σας και το συγκεκριμένο ζήτημα που θέλετε να αλλάξετε. Σας υποστηρίζω να συνδεθείτε με τη δύναμη και τη σοφία που είναι μέσα σας και σας βοηθώ να αναγνωρίσετε και να μεταμορφώσετε την υποσυνείδητη πεποίθηση που σας εμποδίζει να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κρατώ τον χώρο ενεργειακά για να εκφράσετε ελεύθερα τις σκέψεις σας, να αποκαλύψετε τη σοφία σας που δημιουργεί την αλλαγή που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, προσδιορίζετε ποια εμπειρία θα προτιμούσατε να έχετε αντ 'αυτού με βάση αυτό που συνειδητά θέλετε. Αυτές οι νέες, επιθυμητές εμπειρίες μπορεί να είναι συναισθηματικές, νοητικές, σωματικές, πρακτικές ή πνευματικές. Με βάση τις επιθυμητές εμπειρίες σας, σας βοηθάω να δημιουργήσετε την καλύτερη συναισθηματικά ουσιαστική Δήλωση Στόχου που χρησιμοποιούμε μέσω της διαδικασίας της αλλαγής για να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό σας.

 

Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών PSYCH-K®, συνεργάζομαι μαζί σας δημιουργώντας μια άμεση πρόσβαση με το υποσυνείδητο μυαλό σας και τον Ανώτερο Εαυτό σας, προκειμένου να λάβετε άδεια και να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε να δημιουργήσετε. Μέσω των διαδικασιών εργάζομαι επίσης με την εξισορρόπηση της αριστερής και της δεξιάς πλευράς του εγκεφάλου σας που δημιουργεί τη δεκτικότητα για τις επιθυμητές αλλαγές. Κάποιες τεχνικές που περιλαμβάνονται σε μια συνεδρία PSYCH-K® μεταξύ άλλων είναι: Μυϊκές δοκιμές, «Κατάσταση Λειτουργίας Ολόκληρου του Εγκεφάλου», Διευκρίνιση Στόχων για το Υποσυνείδητο Μυαλό κ.λπ.

 

Μόλις επαναπρογραμματιστούν οι νέες πεποιθήσεις, έχετε ολοκαίνουργιο δυναμικό διαθέσιμο μέσα σας με δυνατότητες που ίσως ποτέ δεν είχατε φανταστεί πριν. Αυτές οι νέες δυνατότητες μπορούν να αναγνωριστούν από το συνειδητό μυαλό κάνοντας απτά βήματα δράσης προς τον στόχο σας. Ως εκ τούτου, όταν οι νέες πεποιθήσεις επανασυνδεθούν στο υποσυνείδητό σας, δημιουργούμε ένα σχέδιο δράσης που αποτελείται από 2 έως 3 βήματα δράσης που υποστηρίζει τη δήλωση του στόχου σας. Ακόμα κι αν έχετε προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια που δεν πέτυχε, θα μπορείτε να το κάνετε τώρα, επειδή θα έχετε τις νέες υποσυνείδητες πεποιθήσεις σας να σας υποστηρίζουν.

 

Ο μέσος χρόνος της συνεδρίας είναι συνήθως 1 έως το πολύ 2 ώρες ανάλογα με τον συγκεκριμένο στόχο ή τους στόχους της συνεδρίας. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να είναι δυνατό να δουλέψουμε σε 1 ή 2 θέματα στην ίδια συνεδρία. Οι συνεδρίες του PSYCH-K® μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά και έχουν ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα για να δημιουργήσουν τη δυνατότητα μιας νέας πιο χαρούμενης, ικανοποιητικής, ειρηνικής, ευτυχισμένης ζωής, με ευεξία, ψυχική, συναισθηματική, πνευματική ή και σωματική

 

 

Προετοιμασία για την PSYCH-K® Συνεδρία

 

Η συνεδρία PSYCH-K® βασίζεται στη δική σας εσωτερική σοφία και στη δική σας ισχυρή πρόθεση να αλλάξετε. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο άδειας που λαμβάνουμε από τον Ανώτερο Εαυτό σας, για να προχωρήσουμε στις αλλαγές που ζητήσατε. Ο Ανώτερος Εαυτός σας επιβλέπει τη διαδικασία για το Ανώτερο Καλό σας.

Ως μέρος της προετοιμασίας σας πριν από τη συνεδρία σας, θα σας πρότεινα να εργαστείτε με την ακόλουθη επιβεβαίωση που δίνω σε όλες τις συνεδρίες μου για να βάλετε τον τόνο της ενέργειάς σας και να λάβετε την καθοδήγηση και τη διαύγεια που χρειάζεστε από τη δική σας εσωτερική σοφία.

 

"Είμαι επικεντρωμένος/η στον Ανώτερο Εαυτό μου. Το μυαλό μου είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με την καρδιά μου. Είμαι πιο κοντά στον Ανώτερο Εαυτό μου και έχω άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό μου"

 

Μπορεί επίσης να σας φανεί χρήσιμο να εξετάσετε τις ακόλουθες ερωτήσεις πριν από την συνεδρία σας.

Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλογιστείτε την τρέχουσα κατάστασή σας, ποιο είναι το κύριο ζήτημα που θέλετε να λύσετε, ποιες είναι οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε και τι θα θέλατε να ζήσετε στη ζωή σας.

 

1. Πώς είναι τώρα τα πράγματα στη ζωή σας;

2. Ποιο είναι το κύριο ζήτημα που θα θέλατε να επιλύσετε στη συνεδρία σας;

3. Τι έχετε κάνει μέχρι τώρα για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, αν έχετε κάνει κάτι;

4. Πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα αντί να βιώνετε το κύριο ζήτημα της ερώτησης 2;

 

Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στη ζωή σας βιώνοντας μια νέα κατάσταση ευημερίας, θα χαιρόμουν να κρατήσω τον χώρο για εσάς και να σας οδηγήσω σε αυτήν την εκπληκτική διαδικασία αλλαγής στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, ως το Θεϊκό Όν που είστε.

Παρουσίαση του PSYCH-K® από την Ελένη Μανδάνη

Ο Δρ Μπρους Λίπτον εξηγεί επιστημονικά το PSYCH-K®

https://youtu.be/eWYDKRNbD3g

 

Αποποίηση ευθυνών

Η διαδικασία PSYCH-K® περιορίζεται αυστηρά στην τροποποίηση των πεποιθήσεων και δεν έχει σχεδιαστεί για τη διάγνωση ιατρικών προβλημάτων, ούτε αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα ή την επαγγελματική φροντίδα ψυχικής υγείας. Ενώ η διαδικασία PSYCH-K® μπορεί να βοηθήσει στην τροποποίηση προσωπικών περιοριστικών πεποιθήσεων και αντιλήψεων σχετικά με την υγεία, δεν θεραπεύει ή γιατρεύει παθήσεις.   

1/3
bottom of page