Πως περιγράφουν οι πελάτες μου την εμπειρία τους...

Καλησπέρα Ελένη, 

Ήδη βλέπω πολυ διαφορετικά τα γεγονότα και τις καταστάσεις στη ζωή μου. Το γεγονός οτι  αισθάνθηκα τους Αγγέλους, τον Ανώτερο Εαυτο κτλ διπλα μου και η όλη εμπειρία είναι οτι πιο όμορφο, λυτρωτικό και εκστασικό έχω ζήσει. Τώρα κατάλαβα όλα αυτά που διάβαζα στα βιβλία τόσα χρόνια. Ένωσα πολλά κομμάτια και σκέψεις μου. Να ξέρεις οτι αυτό που κάνεις ειναι πολυ σημαντικό για την ανθρωπότητα. Εγώ, οι Οδηγοί μου και ο Ανωτερος Εαυτός μου θέλουμε να σου πουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας ένωσες. Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της ψυχής μου.

16/12/2019, Η.Κ

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

H συνεδρία μου Reiki + QHHT μαζί διήρκησε περισσότερο από 12 ώρες. Σε εκείνη την χρονική περίοδο δεν μπορώ να θυμηθώ  ούτε ένα λεπτό που δεν αισθάνθηκα άνετα. Ο χώρος ήταν ζεστός και όμορφος. Είσαι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Η ατμόσφαιρα ήταν ήρεμη, χωρίς κανένα άγχος. Επίσης, ο σκύλος σου Gorbi συντέλεσε στο ότι ένιωσα τόσο ωραία. Μετά από περίπου 4 ώρες, σέρβιρες ένα πολύ ωραίο υγιεινό και νόστιμο μεσημεριανό γεύμα. Ένιωσα τόσο χαλαρός, που ήμουν σε θέση να σου πω τα πάντα από την ιστορία της ζωής μου στη Γη. Μου εξήγησες ότι στον υλιστικό μου κόσμο τον κύριο ρόλο το παίζει η Ενέργεια, η οποία συνδέει τα πάντα μεταξύ τους. Για μένα ήταν εύκολο να το καταλάβω, γιατί το υπόβαθρό μου είναι η χημεία. Μετά την ανάλυση της ζωής μου, μου έδωσες πολύ χρήσιμες συστάσεις, πώς να συνεχίσω για να έχω μία καλύτερη και υγιεινή ζωή στον υπέροχο πλανήτη μας. Η πρότασή σου είναι να ανοίξουμε την καρδιά και να μοιραστούμε την αγάπη χωρίς όρους. Ένας άνθρωπος πρέπει να ξεχάσει το άγχος και το φόβο. Αλλά αυτή η διαδικασία έχει διάρκεια και πρέπει να γίνεται με αργά μεμονωμένα μικρά βήματα.

Κατά τη διάρκεια της ενεργειακής θεραπείας, η ενέργεια ζωής διοχετεύτηκε από εσένα στο σώμα μου. Έτσι αισθάνθηκα ζέστη και σαν ηλεκτρική ενέργεια να ταξιδεύει στο σώμα μου από τις άκρες των δακτύλων μέχρι το κέντρο. Μετά τη διαδικασία, ένιωσα δυνατός και εναρμονισμένος. Ήταν εξαιρετικά χαλαρωτικό. Ωστόσο, η απόλυτη κορυφή ήταν η ύπνωση. Η τεχνική QHHT είναι ένα εργαλείο που σε φέρνει σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό. Ο Ανώτερος Εαυτός μου έδωσε συστάσεις και απαντήσεις ποιος είμαι και πώς να ενεργήσω τις επόμενες μέρες και τώρα ξέρω ότι ο Ανώτερος Εαυτός μου θα με βοηθήσει οποτεδήποτε.

Σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθειά σου και είμαι σίγουρος ότι μου άνοιξες τα μάτια και την καρδιά μου. Μου έδωσες εργαλεία, τα οποία θα μου δείξουν το δρόμο στη ζωή μου.

14/09/2019, J.H.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Είμαι τόσο ευγνώμων που ο Ανώτερος Εαυτός μου με έφερε στην Ελένη. Η QHHT συνεδρία μου ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ένιωθα απολύτως αποδεκτή χωρίς κριτική και ένιωσα άνετα να μοιραστώ με την Ελένη θέματα μου που φοβόμουν πολύ να πω ακόμη και στον εαυτό μου. Μετά τη συνεδρία μου έχω κερδίσει σοφία που άλλαξε το πώς βλέπω την πραγματικότητά μου, τη ζωή μου και το σημαντικότερο τον εαυτό μου. Μετά τη συνεδρία μου η κάθε μου μέρα έχει γεμίσει με τόση αγάπη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει τη συνεδρία με την Ελένη ώστε να βιώσει αυτή τη μεγάλη αλλαγή.

17/08/2019, J.K.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Ελένη μου δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που έκανα την QHHT συνεδρία. Έχω αρχίσει και νιώθω σαν να ξύπνησα μετά από πολλά χρόνια ύπνο. Μου έρχονται πολλές ιδέες. Είμαι πολύ ευγνώμων. Τώρα έχω χρόνο για όλα ότι θέλω. Είμαι τρισευτυχισμένη. Τα αισθήματα δεν περιγράφονται. Εσύ τα ξέρεις. Πρέπει να τα ζεις.

Εσύ Ελένη μου είσαι ένα γεμάτο αγάπη κορίτσι και αυτό σε κάνει ξεχωριστή. Τα μάτια σου λάμπουν από ευτυχία και έχεις το χάρισμα να την μοιράζεις στους ανθρώπους γύρω σου.

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα σε ενημερώνω τακτικά για τα θαύματα που βιώνω.       

11/08/2019, L.P.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ελένη είναι γεμάτη αγάπη, ζεστασιά και δεκτικότητα. Τόσο αληθινή, χωρίς κριτική, ικανή να σε συναντήσει σε οποιοδήποτε επίπεδο και να σε βοηθήσει να ανεβάσεις το επίπεδο της συνειδητότητας σου! Είναι σε υψηλό πνευματικό επίπεδο, αλλά έχει περάσει χρόνο και έχει η ίδια μία επιτυχημένη πορεία στον κόσμο, με μεγάλη εμπειρία ζωής σε πολλά επίπεδα, ώστε να καταλάβει μια σειρά ζητημάτων! Η Ελένη ξόδεψε ώρες μαζί μου πριν από τη συνεδρία του Ρέικι και την QHHT συνεδρία και με βοήθησε και με οδήγησε σε ένα απίστευτο μέρος. Με κατεύθυνε σε γνώση και πηγές που με βοηθούν ακόμη στην πορεία του ταξιδιού μου.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και στην πραγματικότητα την έχω ήδη συστήσει σε φίλους και συγγενείς. Τη συνεδρία Ρέικι για θεραπεία και χαλάρωση αλλά και την QHHT συνεδρία για εκείνους που θέλουν να καταλάβουν που βρίσκονται, ποιος είναι ο σκοπός τους σε αυτή τη ζωή και να θυμηθούν ποιοι είναι από την οπτική της ψυχής τους.

Πράγματα που έμαθα από την συνεδρία μας:

Είμαστε όλοι ένα, όλοι συνδεδεμένοι, Υπάρχει μόνο το τώρα. Είναι σημαντικό να βρούμε την δύναμη μας και να αφαιρέσουμε εκείνα τα προγράμματα που μας κάνουν να θεωρούμε ότι είμαστε θύματα / που πρέπει να σωθούν.

Είμαστε όντα Φωτός σε γήινη μορφή που επέλεξαν να είναι εδώ. Γιατί το επιλέξαμε αυτό; Ποια είναι τα μαθήματα που θέλουμε να μάθουμε; Έχουμε συμβόλαια με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Χρειάζεται να ζούμε μέσα από τη δομή της καρδιάς και όχι του εγώ του μυαλού. Εάν τα πράγματα μοιάζουν περίπλοκα, μιλάει το εγώ!

Χρειάζεται να διατηρούμε την συχνότητα της ενέργειας μας υψηλή γιατί εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας - κβαντική φυσική. Οι προσδοκίες, οι σκέψεις και τα συναισθήματά που βγάζουμε προς τα έξω καθορίζουν αυτά που λαμβάνουμε. Αγάπησε και απόλαυσε τη ζωή! Να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου. Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε τα μαθήματα που εμείς επιλέξαμε να μάθουμε και να διασκεδάσουμε!

18/05/2019, Z.Q

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Ήταν πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, πέρα ​​από τις προσδοκίες μου. Δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενη αισθάνομαι μετά τη συνεδρία. Αν και ήμουν σκεπτική για αυτή αρχικά έχει μια δύναμη που δεν μπορώ ακόμη να εξηγήσω πλήρως.

Ελένη είσαι άγγελος. Είμαι διαφορετικός άνθρωπος από τότε που σε είδα, δεν ξέρω τι έκανες. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αφοσίωσή σου στη συνεδρία μου.

10/04/2019, E.K.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Πρόσφατα ένιωσα ότι συσσωρεύω πολύ θλίψη και αισθήματα απόρριψης και εγκατάλειψης. Εξαιτίας αυτού συνέχισα να επαναλαμβάνω και να φέρνω σε μένα εμπειρίες που αντανακλούσαν τα ίδια συναισθήματα. Για παράδειγμα, στην ερωτική μου ζωή, οι σχέσεις μου συνέχισαν να προκαλούν αισθήματα απόρριψης, εγκατάλειψης ή μη διαθεσιμότητας.

Αποφάσισα ότι αυτό το μοτίβο έπρεπε να σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, έχω διαβάσει πολλά βιβλία αυτοβοήθειας, παρακολούθησα πολλά σεμινάρια και βίντεο κλιπ στο YouTube, αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη απήχηση σε μένα ήταν η διδασκαλία της Dolores Cannon και οι QHHT συνεδρίες.

Έτσι μια μέρα αποφάσισα να αναζητήσω έναν ασκούμενο στο Λονδίνο. Έπρεπε να δοκιμάσω το QHHT, και τότε βρήκα την Ελένη.

Ακόμα και πριν τη συνάντηση με την Ελένη, αισθάνθηκα μια συντριπτική αίσθηση ηρεμίας και ειρήνης, σαν να την γνώριζα από πριν.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μου, η Ελένη πέρασε πολλές ώρες μιλώντας μαζί μου και ακούγοντας για τη ζωή μου, τα συναισθήματά μου, το ιστορικό μου και την ιστορία μου συνολικά. Η παρουσία της είχε απίστευτη σοφία και συμπόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας με έκανε να καταλάβω πόσο η ζωή μου είναι στα χέρια μου, μέσα από τα συναισθήματά μου.

Η ίδια η συνεδρία ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία για μένα, αισθάνθηκα απόλυτα χαλαρή αλλά και συνειδητοποιημένη του περιβάλλοντος γύρω μου, καθώς η ήρεμη φωνή της Ελένης με καθοδηγούσα σε ένα δρόμο επικοινωνίας με τον οδηγό μου και τον Ανώτερο Εαυτό μου. Ένα συναίσθημα ειρήνης και σκοπού με συνόδευε μετά το πέρας της συνεδρίας μου. Ένιωσα στην καρδιά μου, περισσότερο από ότι στο μυαλό μου ποιο είναι το μονοπάτι μου στη ζωή.

Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά!

21/03/2019, Ι.Ν.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ελένη είναι γεμάτη αγάπη. Μου έδωσε τόσα πολλά στη συνεδρία μου άλλα και μετά και με βοήθησε να εξισορροπήσω τις ενέργειές μου. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και απίστευτη φίλη. Πολύ αγάπη!!!

14/03/2019, K.Q

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Γεια σου Ελένη, θέλω απλά να σε ευχαριστήσω για το εκπληκτικό θεραπευτικό σου έργο. Πρέπει να πω, ότι ακόμη επεξεργάζομαι όλες τις πληροφορίες από την συνεδρία μου. Μπορώ να δω αλλαγές στην σκέψη μου και σίγουρα η καρδιά μου είναι γεμάτη από ΑΓΑΠΗ. Μετά την QHHT συνεδρία μου ξυπνάω κάθε μέρα στις 4:15 π.μ. Αναμένω λήψη πληροφοριών…

02/03/2019, B.W

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Καλημέρα όμορφη Ελένη μου,

Θέλω να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το υπέροχο δώρο που μου έδωσες. Μετά από πολύ καιρό, σήμερα το πρωί ένιωσα άνετα και γαλήνια, χωρίς αυτό το φοβικό συναίσθημα που πάντα έχω. Αναφορικά στη χθεσινή νύχτα της συνεδρία (από απόσταση), στην αρχή ήμουν σε ένταση και ανήσυχη, αλλά μετά από λίγο ένιωσα ένα ζεστό ασαφή συναίσθημα μέσα μου, σαν να με αγκαλιάζει κάποιος με αγάπη. Μετά από λίγο, και προσπαθώντας να αφεθώ, βυθίστηκα σε ένα γαλήνιο ύπνο. Είμαι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία και πιο ευγνώμων που είσαι μέρος της ζωής μου.

27/02/2019, M.T.

Αθήνα, Ελλάδα

Μπορώ 100% να συστήσω την Ελένη και τις υπηρεσίες της σε όποιον ψάχνει για μια ολοκληρωμένη θεραπεία QHHT, να βοηθηθεί στην πνευματική του αφύπνιση και να αυξήσει τη δόνηση του. Είδα την ιστοσελίδα της Ελένης στο όνειρό μου και ήξερα ότι είναι αυτή που πρέπει να πάω για να έχω την QHHT εμπειρία μου. Πέρασα μια ολόκληρη μέρα στο υπέροχο διαμέρισμα της Ελένης μαζί με το αξιολάτρευτο σκυλί της. Μιλήσαμε για ώρες και έμαθα τόσα πολλά για το ταξίδι της ζωής μου, τις σχέσεις μου και το σύμπαν μας. Και μόνο η συζήτηση μας ήταν μια τέτοια εκπληκτική εμπειρία και ένα πολύτιμο μάθημα. Ήμουν λίγο επιφυλακτική και φοβισμένη με την QHHT συνεδρία, αλλά κατέληξε να μου ανοίξει τα μάτια (κυριολεκτικά!). Απίστευτη διαδικασία! Μου επιβεβαιώθηκαν κάποιες από τις πεποιθήσεις και τα πάθη μου. Είμαι περισσότερο δεκτική και σίγουρη για την αποστολή μου, τη ζωή μου και για το ποια είμαι (μέσα και έξω). Η QHHT συνεδρία με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτή την ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας σε καθημερινή βάση και ότι όλες οι πληροφορίες και η καθοδήγηση που χρειάζομαι είναι ήδη μέσα μου! Επίσης, ότι τα πάθη και οι εσωτερικές μου επιθυμίες δεν είναι τυχαία ή ανόητα - είναι ακριβώς αυτά για τα οποία είμαι εδώ και για την αποστολή μου σε αυτή τη ζωή σε αυτή την ανθρώπινη μορφή. Ένιωθα πολύ άγχος και χαμηλή δόνηση, αλλά μετά από αυτή την εμπειρία έμαθα περισσότερους τρόπους για να παραμείνω γειωμένη, με αγάπη και γαλήνη που με βοηθάει πολύ στο ταξίδι μου για πνευματική αφύπνιση. Σε ευχαριστώ Ελένη! " 

11/02/2019, W.S

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Ήταν μια υπέροχη, μοναδική και πολύ διδακτική εμπειρία. Μέσα σε όλα όσα μου έδειξε η Ελένη να προσέχω, να κινούμαι, να αγαπώ, με έμαθε να ευγνωμονώ. Από την συνεδρία κι έπειτα, ευγνωμονώ για όλα όσα έχω και δεν τα έβλεπα επειδή τα θεωρούσα δεδομένα. Όμως ευγνωμονώ και την Ελένη που με βοήθησε, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, όπως ευγνωμονώ και τον οδηγό μου, που με έσπρωξε, με οδήγησε στην Ελένη. Ελένη μου σ'ευχαριστώ για όλα. Σ'αγαπώ πολύ!

07/02/2019, X.Δ

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Είμαι ένα άτομο που ενδιαφέρθηκα πρόσφατα για την πνευματική μου ανάπτυξη. Ποτέ δεν πίστευα στον Θεό / Δημιουργό, αλλά ο διαλογισμός με βοήθησε να ανοίξω τα μάτια μου σε πολλά πράγματα.

Μετά από μια συνεδρία ύπνωσης που είχα λίγες εβδομάδες πριν από την συνεδρία QHHT είχα την επιθυμία να μάθω το παρελθόν μου. Όπως γνωρίζω: για να βελτιώσουμε τη σημερινή μας ζωή, πρέπει να γνωρίζουμε το παρελθόν μας, έτσι η βελτίωση της σημερινής μου ζωής έγινε ο στόχος μου. Βρήκα την Ελένη μέσω της ιστοσελίδας της Dolores Cannon και κάτι πραγματικά με τράβηξε σε αυτήν. Ένιωσα μέσα από όλα όσα γράφει ότι είναι πολύ ικανή στο να βοηθάει χαμένες ψυχές σαν κι εμένα. Και, πράγματι, ήμουν τόσο σωστή!!

Αυτή η όμορφη ψυχή δίνει τα πάντα από τον εαυτό της για να βοηθήσει τους ανθρώπους, είναι μια αληθινή ευλογία για μας! Παρατήρησα ότι οι συνεδρίες της είναι μακρύτερες από τις συνήθεις συνεδρίες 3,4 ωρών που προσφέρουν άλλοι επαγγελματίες, αλλά η παρουσία μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες συνεδρίες 7 ωρών, ήταν μια ολόκληρη μέρα! Ήταν πραγματικά αφιερωμένη και αποφασισμένη να με βοηθήσει, καθώς πιστεύω ότι ήξερε ότι πραγματικά χρειαζόμουν αυτή τη βοήθεια. Είμαι μία από τις πεισματάρες ψυχές που χρειαζόταν το επιπλέον χρόνο για να κατανοήσουν τα πράγματα και να τα αποδεχτούν. Είχα πολλές ερωτήσεις για τις οποίες μου έδωσε καταπληκτικές απαντήσεις και συμβουλές (πράγματα που ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα να μάθω ώστε να μπορώ να αναπτυχθώ πνευματικά). Μου έδωσε όλο τον χρόνο και την ενέργειά της για να με βοηθήσει, παρόλο που ανάρρωνε από κρυολόγημα και η υγεία της δεν είχε ακόμη πλήρως ανακτηθεί - αυτό από μόνο του λέει πολλά για αυτή την όμορφη γυναίκα!

Η συζήτηση πριν τη συνεδρία ήταν ένα ταξίδι που έπρεπε να περάσω, μια διαδικασία μάθησης που έπρεπε να βιώσω και νιώθω ότι ήταν ακόμη πιο σημαντική για μένα από την ίδια τη συνεδρία. Με βοήθησε πραγματικά να ανοίξω τα μάτια μου σε πολλά πράγματα που δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα τα μάθαινα και είμαι για πάντα Ευγνώμων στην Ελένη που εμφανίστηκε στη ζωή μου ως δάσκαλος, βοηθός, θεραπευτής και μία όμορφη, ευγενική ψυχή που δίνει τόσα πολλά από τον εαυτό της για να μας βοηθήσει στο ταξίδι της ζωής μας για να έχουμε μία καλύτερη και πιο ευτυχισμένη ζωή!

Μου συνέστησε ακόμη πολλούς σπουδαίους πνευματικούς δασκάλους και βιβλία για να εξελιχθώ και να αναπτυχθώ περαιτέρω πνευματικά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Ελένη – έχει σταλεί εδώ για να βοηθήσει στην αύξηση της συχνότητας του Πλανήτη και κάνει καταπληκτική δουλειά σε αυτό! Παρέμεινε ευλογημένη Ελένη ..σε αγαπάμε και Σε εκτιμούμε!

14/12/2018, I.B.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Περνώντας την ημέρα μου με την Ελένη (και τον Γκόρμπι τον σκύλο της) ήταν μια πραγματικά πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα - ήταν σαν όλες οι διαδρομές της ζωή μου με οδήγησαν να την συναντήσω εκείνη την ημέρα. Με την Ελένη είναι πολύ εύκολο να ανοιχτείς και να μιλήσεις και είναι ένα τέτοιο σπουδαίο άτομο να είσαι μαζί του. Ένιωσα χαλαρή στην παρέα της και άνετα μιλώντας για τον εαυτό μου και τη ζωή μου. Η QHHT συνεδρία μου ήταν κάθαρση για μένα με την έννοια ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να ανοίξω την καρδιά μου και να αισθανθώ την πραγματική ελευθερία που έρχεται όταν αρχίζεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, χωρίς να αμφιβάλλεις για αυτόν. Η ύπνωση με βοήθησε να καταλάβω περισσότερα για το ποια είμαι, από όπου προέρχομαι και τον πραγματικό σκοπό της ύπαρξης μου εδώ στη Γη.

Ζεστή, φιλική και θετική μέχρι το κόκαλο, μπορώ να πω ειλικρινά ότι η Ελένη συνέβαλε στο να καταφέρω να κατανοήσω τις μεταφυσικές και σωματικές μου εμπειρίες στη ζωή, κάτι που μου επιτρέπει να δω τα πράγματα από μια πολύ διαφορετική οπτική. Η κατανόηση ότι είμαι ο δημιουργός της δικής μου πραγματικότητας και ότι είμαι ένα ισχυρό όν με επιλογές με βοηθά να κάνω θετικές επιλογές και αποφάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπω περισσότερη χαρά στη ζωή μου - και στους άλλους - καθημερινά. Και αυτό είναι πολύ καλό πράγμα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην Ελένη για τη φιλία και τον χρόνο που πέρασε μαζί μου κατά τη διάρκεια της QHHT συνεδρίας και στη συνέχεια με την προσωπική ανάγνωση που μοιράστηκε μαζί μου γενναιόδωρα. Ελπίζω ότι και άλλοι άνθρωποι θα βρουν το δρόμο τους προς την Ελένη και θα επωφεληθούν επίσης.

24/10/2018, S.E.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Είχα μια εκπληκτική εμπειρία QHHT με την Ελένη. Αμφέβαλλα ότι μπορούσα να υπνωτιστώ καθώς έχω ένα πολύ φλύαρο και κριτικό μυαλό που θέλει να ελέγχει τα πάντα. Χάρη στην προηγούμενη αναδρομή μου σε γκρουπ στο retreat στην Ελλάδα, είχα την πρώτη μου γεύση από το QHHT. Ήταν μια ομαδική αναδρομή και ήταν η πρώτη φορά που πίστεψα ότι πραγματικά μπορούσα να υπνωτιστώ. (αισθάνθηκα σαν ολόκληρος ο χρόνος των προσπαθειών μου στο ταξίδι της αυτοθεραπείας με οδήγησε σε αυτή την ευκαιρία).

Είχα την ατομική μου συνεδρία με την Ελένη πριν από μερικές εβδομάδες. Αγαπώ τον τρόπο που μου εξήγησε τι είναι η ύπνωση και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μέσω της φαντασίας (όπως μου είπε "δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι που δεν υπάρχει"). Μέσω οραματισμού με οδήγησε τόσο άνετα και με σιγουριά στην ύπνωση. Μου άρεσε πραγματικά η διαδικασία καθώς ήταν πολύ διασκεδαστική, και πραγματικά αποκαλυπτική (όταν είδα την προηγούμενη ζωή μου ως κάτι που ένιωθα περιέργως οικείο, αλλά σε μια νέα ιστορία). Είδα κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που είμαι έτοιμη να συναντήσω στο μέλλον από εκείνη τη ζωή και επισήμανα κάποια γεγονότα που έζησα, τα οποία επηρέασαν και τη σημερινή μου ζωή. Ήταν πραγματικά  εκπληκτικό.... Επίσης, η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό ήταν μια άλλη καταπληκτική ιστορία!! Μπορούσα να νιώσω πολύ ΔΥΝΑΤΑ ότι σε μια στιγμή κάτι πέρασε και μίλησε μέσα μου με μια φωνή ισχύος (εν τω μεταξύ είχα συνείδηση ​​του τι συνέβαινε). Είχα πολλά ερωτήματά που απαντήθηκαν από τον Ανώτερο Εαυτό μου, σχετικά με το ταξίδι της Ανύψωσης της  Συνείδησης μου, ζητήματα σχέσεων, υγείας κλπ. Σταμάτησα να ξύνω τη μύτη μου αμέσως από εκείνο το βράδυ (που δεν μπορούσα στο παρελθόν) μετά τη θεραπεία από τον Ανώτερο Εαυτό μου. Είμαι τόσο ευγνώμων !! Σχεδόν αποφάσισα να συμβουλευτώ γιατρό, γιατί είχα πιστέψει ότι πέρασε από την οικογένειά μου, αλλά τώρα εξαφανίστηκε δια μαγείας! Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη! Σ'αγαπώ! 

06/10/2018, S.X

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αγαπημένη μου Ελένη!! Είσαι μια απίστευτα φωτεινή κ γεμάτη αγάπη ύπαρξη και με έκανες να αισθανθώ μεγάλη ασφάλεια από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα!! Η φωνή σου, η αύρα σου, τα μάτια σου, η πείρα σου και το ενδιαφέρον σου για τη ζωή τη δική μου και της αδερφής μου, με "ξεκλείδωσαν μαζί με τη βοήθεια σου...βίωσα μια πραγματική θεραπεία στη ζωή μας!! Είναι καταπληκτικό αυτό που μας πρόσφερες τόσο απλόχερα....είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα μια γυναίκα που με πολύ αγάπη και μεγάλη πείρα προσφέρει θεραπεία στους συνάνθρωπους της....εύχομαι να βιώσουν κι άλλοι άνθρωποι αυτό που βίωσα εγώ!! Σε ευχαριστώ πολύ φωτεινό μου πλάσμα!!!

15/09/2018, Μ.A.

Αθήνα, Ελλάδα

Ανακάλυψα τη Dolores Cannon & την QHHT συνεδρία στο YouTube και ήμουν εντελώς έκπληκτη από αυτή!!!

Τις πρώτες μέρες μπορούσα να παρακολουθώ τα βίντεο της για ώρες και σκέφτηκα ότι πραγματικά θα ήθελα να βιώσω την QHHT συνεδρία, αλλά μου φαινόταν δύσκολο να συμβεί στην Ελλάδα ...

Όμως, το Σύμπαν εργάστηκε υπέρ μου και είχα τη χαρά να συναντήσω την Ελένη και να βιώσω αυτό το όμορφο πνευματικό ταξίδι της QHHT συνεδρίας

Η Ελένη είναι πολύ ευγενική και ευαίσθητη με τόσο πολύ γνώση και με έκανε να αισθάνομαι πολύ άνετα. Ανοίχτηκα μαζί της και συζήτησα τα πάντα χωρίς δισταγμό. Περάσαμε σχεδόν 10 ώρες μαζί που θα τις τιμώ πάντα ως δώρο!!!

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την QHHT συνεδρία σε όλους όσους βρίσκονται σε πνευματική αναζήτηση και θέλουν να βρουν ένα βαθύτερο νόημα και καθοδήγηση στη ζωή τους.

15/09/2018, V.M.

Αθήνα, Ελλάδα

Σε μια εποχή αλλαγών στη ζωή μου, όπου δεν μπορούσα πλέον να αποφύγω την απαιτούμενη πνευματική ανάπτυξη και να βρω ειρήνη με τον εαυτό μου, ανακάλυψα τυχαία την Dolores Cannon στο Youtube.

Τον Απρίλιο, αποφάσισα να αντιμετωπίσω τους φόβους μου και να ξεμπλοκάρω τις ενέργειές μου, έτσι έψαξα έναν θεραπευτή και αμέσως είχα την αίσθηση ότι πρέπει να επιλέξω την Ελένη.

Την ημέρα της συνεδρίας, συνδέθηκα αμέσως μαζί της και το υπέροχο σκυλί της, που μας κράτησε συντροφιά όλη την ημέρα (αυτό με βοήθησε να χαλαρώσω πολύ!).

Η Ελένη είναι ένας πολύ γειωμένος, θετικός άνθρωπος που αφιερώνει πραγματικά χρόνο για να σιγουρευτεί ότι είσαι καλά προετοιμασμένος ώστε να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη συνεδρία σου μέσα από την αναλυτική συζήτηση δίνοντάς σου ανεκτίμητες συμβουλές για το πώς λειτουργεί το μυαλό, σε σχέση με την πνευματικότητα που πρέπει να αναπτύξεις.

Βγήκα από αυτή τη συνεδρία ένα διαφορετικό άτομο, ανοίξε το μυαλό μου και η καρδιά μου με έναν απερίγραπτο τρόπο. Συστήσω την Ελένη για QHHT συνεδρία καθώς και για πνευματική καθοδήγηση ανεπιφύλακτα.

28/04/2018, C.S.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Η συνεδρία QHHT με την Ελένη ήταν για μένα ένα γεγονός μεταμόρφωσης, παρόλο που συνέβη μόλις πριν από μερικές μέρες. Είναι εκπληκτικό το πώς η Ελένη κάνει αυτές τις συνεδρίες με τόσο πολύ αγάπη και φροντίδα. Επίσης, το σκυλί της είναι μια καταπληκτική προσθήκη στις συνεδρίες.

Η Ελένη σου δίνει το χρόνο και το χώρο για να ανοιχτείς (και ο σκύλος της επίσης) και σου δίνει την δυνατότητα να κοιτάξεις τη ζωή σου από μια άλλη οπτική γωνία.

Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της QHHT συνεδρίας ήταν απλώς ένας μεγάλος καθρέπτης για το πώς ζούσα τη ζωή μου και πως κρατούσα τον εαυτό μου μακριά από τη ζωή και ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό πια

Η QHHT εμπειρία μου με μια λέξη είναι «αγάπη», όπως δεν την είχα ξαναζήσει ποτέ. Όλα συνέβησαν ακριβώς τη σωστή στιγμή και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ευχαριστώ με πολύ αγάπη την Ελένη που το έκανε αυτό δυνατό να συμβεί!

16/03/2018, I.A.D.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Dolores Cannon την ανακάλυψα τυχαία στο You Tube. Μια συμπαθέστατη ηλικιωμένη κυρία, γλυκύτατη, με πέρλες στο λαιμό. Έμοιαζε βγαλμένη από βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι! Κι έπειτα την άκουσα να  μιλάει για υπνώσεις, προηγούμενες ζωές, θεραπεία ασθενειών, εξωγήινους … κι  έμεινα έκπληκτη! Παρακολουθούσα τα βίντεο της ξανά και ξανά και προσπαθούσα να χωνέψω όσα έλεγε!

Τότε μπήκε στο μυαλό μου η σκέψη για μια τέτοια ύπνωση QHHT. Φαινόταν αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, όμως ψάχνοντας στην ιστοσελίδας της για Θεραπευτές, βρήκα το όνομα της Ελένης. Έτρεμαν τα χέρια μου όσο της έγραφα μήνυμα για να συναντηθούμε, αναρωτιόμουν που έμπλεκα, Καθώς ζωντάνευαν όλες οι προκαταλήψεις με τις οποίες μεγάλωσα, όλα όσα δεν πρέπει να «σκαλίζουμε»….Η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη, όμως το σύμπαν ένα χρόνο μετά φρόντισε ώστε με απόλυτη αρμονία να πραγματοποιηθεί αυτή η τέλεια συνάντηση.

Η Ελένη με την πρώτη ματιά σε αγκαλιάζει με ένα βλέμμα γεμάτο αγάπη κι αποδοχή. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και να μπορείς να της μιλήσεις για τα πάντα γιατί δε σε κρίνει, απλώς ακούει. Ακούει και μαζί της ακούς κι εσύ τη φωνή σου να μιλάει και να λέει πράγματα τα οποία δεν τα είχες συνειδητοποιήσει ποτέ. Και όταν τελειώσουν οι πρώτες ώρες της συνάντησης, αρχίζει η συνεδρία. Θεέ μου, τι εμπειρία!!!  Συγκλονιστική και ταυτόχρονα απόλυτα φυσική, σαν να το κάνεις κάθε μέρα. Δεν υπάρχει τίποτα ξένο, είσαι απλώς Εσύ κι εσύ, σα να συναντιέσαι για πρώτη φορά με τον εαυτό σου όμως δεν παύεις να είσαι εσύ!!! Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω, όμως είναι ένα ταξίδι που αξίζει τον κόπο να κάνει κανείς. Υπάρχει αγάπη για μας στην άλλη μεριά, αγάπη χωρίς όρους, αγάπη γλυκιά. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό που έμαθα, πέρα από τις απαντήσεις που έλαβα στα ερωτήματά μου. Η ίαση προϋποθέτει και προσωπική εργασία μετά το πέρας της συνεδρίας και εξαρτάται από εμάς πως θα προχωρήσουμε. Το τι θα κρατήσει ο καθένας μετά από αυτή την εμπειρία είναι καθαρά προσωπικό κι αυτός είναι ο σκοπός, Να βρούμε ο καθένας το δικό του μονοπάτι.

Η Ελένη είναι μια ψυχή με φως κι αγάπη κι η καθοδήγησή της είναι φωτισμένη. Ευχαριστώ Ελένη μου, αν και τα λόγια δεν εκφράζουν το βάθος των ανθρώπινων συναισθημάτων. Ευχαριστώ για το ταξίδι στο οποίο ήμασταν συνοδοιπόροι, ευχαριστώ που κρατούσες το νήμα της Αριάδνης και με καθοδηγούσες στην έξοδο από το μικρό μου  λαβύρινθο. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σου. Θα τα ξαναπούμε!!!

17/12/2017, Ε.Π.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

H Ελένη είναι ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο άτομο. Είχαμε μακρά συνομιλία, συζητήσαμε και αναλύσαμε όλες τις πτυχές της ζωής που με έκαναν να σκεφτώ για πράγματα που δεν είχα σκεφτεί πριν και να εξετάσω ορισμένες καταστάσεις από άλλη σκοπιά. Έμαθα νέα πράγματα για τον εαυτό μου και πώς οι καταστάσεις στο παρελθόν με επηρέασαν και με έκαναν να αλλάξω. Ένιωσα ότι μπορώ να την εμπιστευτώ και να μοιραστώ τα πάντα. Ο σκύλος της ο Γκόρμπη ήταν επίσης πολύ υποστηρικτικός στην όλη διαδικασία! :)

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης QHHT, η Ελένη με οδήγησε απαλά μέσα από τη διαδικασία και με βοήθησε να δω πολλές προηγούμενες ζωές και εμπειρίες. Βίωσα τέτοια ποικιλία εμπειριών ζωής! Και ως άνθρωπος και ως ζώο. Η εμπειρία επίσης της επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό μου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Έμαθα ότι τα λόγια είναι αρκετά περιορισμένα για να εκφράσω αυτό που ένιωσα και τα πράγματα που βίωσα. Ο Ανώτερος Εαυτός μου πάντα μου μιλάει, αλλά δεν το εμπιστευόμουν. Η συνεδρία αυτή μου δίδαξε να αναγνωρίζω αυτή την ενέργεια και να την επιτρέπω να ρέει στη ζωή μου ελεύθερα. Να προσπαθώ να ελέγχω τα πράγματα λιγότερο και να εμπιστεύομαι περισσότερο τη διαίσθησή μου. (που την ονομάζω "γνώση"). Είναι ενδιαφέρον πώς είναι όλα τόσο απλά αλλά το μυαλό μας υπερβάλλει στα πάντα.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτή τη συνεδρία σε οποιονδήποτε. Αισθάνομαι ότι έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου.

Και ήθελα Ελένη να σε ευχαριστήσω και πάλι! Επειδή ήταν μια πραγματικά απίθανη εμπειρία. Όταν ακούω την ηχογράφηση τώρα, οι εικόνες που είδα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας επανέρχονται και μπορώ να την ξαναζήσω και πάλι. Χαμογελώ γιατί είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Εύχομαι περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να βιώσουν όλα όσα έζησα στην συνεδρία και είμαι πραγματικά ευγνώμων που σε γνώρισα.

28/11/2017, M.P.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ελένη για αυτή τη μοναδική, θαυμάσια εμπειρία!

Η συνεδρία QHHT πραγματικά βοηθά! Είναι δύσκολο να την περιγράψεις με λόγια, είναι η αίσθηση που παίρνεις, η ενέργεια που νιώθεις. Αποκτάς καλύτερη κατανόηση της ζωής σου, του εαυτού σου, τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα, αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος (από συναισθηματικά ή άλλα βάρη), συνειδητοποιείς πολλά πράγματα που είναι σημαντικά για να προχωρήσεις στη ζωή σου και πόσο πραγματικά θαυμάσια πλάσματα είμαστε. Ήρθαμε στη ζωή για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Πριν από τη συνεδρία, η Ελένη δίνει άπλετο χρόνο, να περπατήσεις, να μιλήσεις να νιώσεις άνετα. Αυτό με βοήθησε πολύ. Μου έδωσε πολλά σημαντικά και θετικά μηνύματα και δημιούργησε πραγματικά καλές ερωτήσεις για τις απαντήσεις που χρειάζομαι αυτή την εποχή.

Η Ελένη είναι μια εκπληκτική κυρία, ξέρει τόσο καλά τι κάνει. Προέρχεται από καθαρή αγάπη και την πραγματική επιθυμία της να βοηθήσει τους ανθρώπους.

Πιστέψτε με, από αυτή τη συνεδρία δεν έχετε απολύτως τίποτα να χάσετε μόνο τόσο πολλά να κερδίσετε.

Αγάπη σε όλους.

12/08/2017, L.L.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

H συνεδρία μου QHHT με την Ελένη, η τρίτη, ήταν τέλεια και με βοήθησε να δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχα εδώ και καιρό. Ο χρόνος που πέρασε μαζί μου η Ελένη πριν από τη συνεδρία, οδήγησε σε πολλές περισσότερες και ακριβείς ερωτήσεις που ούτε που είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να ρωτήσω. Και φυσικά, έλαβα πολλές περισσότερες απαντήσεις (από ότι περίμενα) !!!

Είμαι ευγνώμων για την ευγένεια, την αγάπη και την καθοδήγηση της, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό που έδειξε όταν επέτρεψα στο μυαλό μου να αναλάβει. Πολύ ήπια με έφερε πίσω στο σημείο που θα μπορούσα να απαντήσω από τον Ανώτερο Εαυτό μου.

Μια πολύ επιτυχημένη συνεδρία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το ξανακάνω για να πάρω ακόμη περισσότερες πληροφορίες!

06/07/2017, Α.Μ.C.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Απόλαυσα απόλυτα την ημέρα της QHHT με την Ελένη.

Με έκανε να νιώθω ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως βιασύνη και συζητήσαμε αρκετή ώρα, ώστε να μπορέσει να με γνωρίσει καλά πριν από την ύπνωση. Έμαθα τόσα πολλά και πήρα μαζί μου τόσες πολλές νέες ιδέες και πράγματα για να σκεφτώ, τα οποία θα με βοηθήσουν να προχωρήσω στην ζωή μου!

30/06/2017, L.G.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αγαπητή Ελένη

Εκφράζω τη βαθιά, από καρδιάς ευγνωμοσύνη μου για όλη την ώρα που διέθεσες και ότι έκανες για μένα. Είσαι ο πρώτος άνθρωπος σε ολόκληρη τη ζωή μου που άνοιξα ξεκάθαρα και διάπλατα την καρδιά μου. Το φιλόξενο περιβάλλον σου, η θετική σου ενέργεια, το φωτεινό Φως που εκπέμπεις, όλες οι ομορφιές σου, "μαζί με τον παιχνιδιάρικο Γκορμπί" μου έδωσαν βαθιά αυτοπεποίθηση, και κανένα δισταγμό. Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά για αυτό που είσαι.

Έχω ήδη παρατηρήσει αλλαγή στην σπονδυλική μου στήλη και αυτό με έκανε να απολαύσω το περπάτημα μου το απόγευμα. Και το εξέλαβα ως την έναρξη αυτών που μου είπε ο Ανώτερος Εαυτός μου!

18/03/2017, J.B.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Η συνεδριά QHHT με έσωσε, ήταν καταπληκτική και ήθελα να μείνω περισσότερο στην ύπνωση. Νιώθω σαν να μην θέλω να επιστρέψω στην ανθρώπινη ζωή μου χαχαχαχα!!!

Ένιωσα δύναμη και σαν να ήμουν στο σπίτι μου :) αλλά τώρα ξέρω γιατί είμαι εδώ. Για να ξεπεράσω τον περιορισμό να είμαι σε αυτό το σκοτεινό πλανήτη. Ήταν υπέροχο ένιωθα τόση δύναμη, τόση δύναμη, κανένα περιορισμό.

Ως πνεύμα του σύμπαντος χάθηκα στην γήινη ζωή μου. Ήρθα να δω τη Ελένη λόγω των Οδηγών μου, των Φυλακών μου, που με βοηθούν με την εμπειρία μου στη γη. Η συνεδρία QHHT άλλαξε τη ζωή μου. Tώρα ξέρω το μονοπάτι μου! Όχι μόνο περπατώ στο μονοπάτι μου αλλά ξέρω το μονοπάτι μου και αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Θεωρούσα τη Γη ως έναν δύσκολο πλανήτη για να ζήσω. Κάθε φορά που αισθάνεσαι μέσα σου, αυτό είναι το πνεύμα σου, ακολούθησε το. Η συνεδρία ήταν απίθανη και είμαι ευγνώμων για την Ελένη που συνδέθηκε με τον Ανώτερο Εαυτό μου μέσω του QHHT. Ο κόσμος των ανθρώπων εδώ στη Γη μπορεί να είναι καλός μόνο όταν οι άνθρωποι είναι ανοικτοί για μια τέτοια μέθοδο και μπορούν να ανοίξουν την καρδιά τους για να καταλάβουν ότι είναι κάτι περισσότερο από το σώμα και την προσωπικότητα που έχουν τώρα.

28/01/2017, M.M.J

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αγαπητή Ελένη,

Ήταν τόσο μεγάλη μου χαρά που σε γνώρισα.

Είσαι τόσο αγνή, γεμάτη αγάπη και τόσο όμορφη ψυχή. Η αφοσίωσή σου και η υπομονή σου είχαν τεράστια επιρροή στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου. Νιώθω πολύ ευλογημένη που σε γνωρίζω. Έχεις αφήσει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου. Με βοήθησες να είμαι ευτυχισμένη και πάλι. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, από το βάθος της καρδιάς μου. Δεν μπορώ να εξηγήσω  πόσο ευγνώμων νιώθω!!!

10/01/2017, R.D.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αγαπητή Ελένη

Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία! Ανυπομονώ να ξαναζήσω την συνεδρία μέσα από την ηχογράφηση. Πραγματικά έχω μία ενόχληση από το στομάχι μου μέχρι τους γοφούς μου που σημαίνει, ότι η θεραπεία λειτούργησε!!! Οι Αρχάγγελοι είναι καταπληκτικοί, είμαι τόσο χαρούμενοι που πήρα μέρος σε αυτό το μαγευτικό Φως.

Σε ευχαριστώ που με βοήθησες σε αυτό το μαγικό ταξίδι και όπως πάντα δεν είμαι εδώ μόνο για τον εαυτό μου, αλλά όπως γνωρίζεις και από τη συνεδρία, είμαι εδώ και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. ;)

17/12/2016 D.D.C

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Με την Ελένη έζησα μια εμπειρία πρωτόγνωρη. Παρόλο που ήμουν πολύ επιφυλακτική κι αγχωμένη στην αρχή, η Ελένη κατάφερε να ηρεμήσει την ψυχή μου και να δω πράγματα που ποτέ δεν πίστευα ότι θα δω. Από εκείνη την ημέρα και μετά η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ. Βλέπω τη ζωή από εντελώς διαφορετική σκοπιά. Η ψυχή μου, η καρδιά μου και το μυαλό μου είναι πολύ πιο ήρεμα και σε μεγαλύτερη αρμονία από ότι ήταν παλιά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να το τολμήσουν και να ζήσουν εμπειρίες που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

27/10/2016, S.L.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Σε ευχαριστώ Ελένη, που με καθοδήγησες τόσο όμορφα σε αυτή την καταπληκτική εμπειρία του QHHT όπου το σύμπαν και οι δύο ζωές πάνω στη γη που βίωσα με βοήθησαν να γυρίσω σελίδα προς μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή γεμάτη αγάπη. Έχω συγχωρήσει και αγαπήσει τον εαυτό μου και τους άλλους και έχω βρει την αξία μέσα στις εμπειρίες της ζωής μου. Επίσης, το σώμα μου αισθάνεται πλέον υγιή και δυνατό.  

23/10/2016, N.N.B.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Το QHHT είναι ένα μοναδικό ταξίδι που σε οδηγεί στον πυρήνα της ύπαρξης σου. Μία υπέροχη εμπειρία για όσους θέλουν να βρουν τον εαυτό τους και την αλήθεια τους. Οι απαντήσεις στα προβλήματα μας υπάρχουν όλες μέσα μας. Το QHHT με βοήθησε να τις ανακαλύψω ώστε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και να καταλάβω ότι μπορώ και … οφείλω να έχω μία φωτεινή ζωή. Επίσης η υγεία μου, μετά από πολύ καιρό άρχισε να βελτιώνεται και η διάθεση μου να είναι επιτέλους καλή. Ουσιαστικά «ξύπνησα» με την απόλυτη πεποίθηση ότι είμαι δυνατή και ότι προορισμός μου είναι η ευτυχία μέσα από την παράδοση και τη γαλήνη. Σ’ ευχαριστώ πολύ Ελένη!

21/10/2016, K.K.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα