Ελένη Μανδάνη

Ελένη Μανδάνη

Βιογραφία

Από μικρό κοριτσάκι, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα μέσα μου την δύναμη του Θεού. Παρότι, ένιωθα πάντα την ανάγκη να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και είχα πάντα περίσσια αγάπη για όλους, γνώριζα πάντοτε ότι κάτι λείπει από την κοινωνία μας. 

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές (BA, στην Διοικηση Επιχειρήσεων) στην Ελλάδα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο (MSc, Μάστερ στο Τουριστικό Μάνατζμεντ) και εργάστηκα σε διοικητικές θέσεις για περισσότερα από 20 χρόνια στον Ελλαδικό και διεθνή επιχειρηματικό στίβο. Χτίζοντας την καριέρα μου βίωσα πολλές χαρές μεσα από τις επιτυχίες μου, απέκτησα όμορφες εμπειρίες, και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω θαυμάσιους ανθρώπους και να μάθω πολλά πράγματα. Ένιωθα όμως ότι κάτι έλειπε από την ζωή μου, και από τον σκοπό μου.

 

Στα τέλη του 2013 μετακόμισα μόνιμα στο Λονδίνο από την Ελλάδα, όπου ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η γνωριμία μου με το έργο της Dolores Cannon, ήταν σημαντικό ερέθισμα ου καθοδηγήθηκα να συναντήσω για να ξεκινήσει αυτό το μοναδικό ταξίδι  Αργότερα ανακάλυψα ότι υπήρξα θεραπεύτρια για πολλές ζωές και είμαι εθελόντρια που ήρθε να θεραπεύσει, να βοηθήσει και να καθοδηγήσει πνευματικά τους άλλους, κατά την διαρκειά της Διαδικασίας Ανήψωσης της Συνείδησης.

Προσφέρω πνευματική καθοδήγηση διαδυκτιακά ή αυτοπροσώπως και βοηθάω τους πελάτες μου να έχουν μία ευτυχισμένη, χαρούμενη και ολοκληρωμένη ζωή. Έχω εκπαιδευτεί στo 2o επίπεδο, Level 2 της QHHT μεθόδου και κάνω συνεδρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα. 

Είμαι Μάστερ/Δασκάλα Usui Ρέικι, Μάστερ/Δασκάλα Αγγελικού Ρέικι,  Μάστερ/Δασκάλα Σαμπάλα MDT και επίσης κάνω Μεταφορά Ενέργειας και Ενεργειακό Καθαρισμό Χώρων.

Με την βοήθεια των Αρχαγγέλων οδηγών μου, τη Συμπαντική Ενέργεια Αγάπης, τα Στοιχεία και Σαμανικές τεχνικές ταξιδεύω στο χρόνο και στο χώρο σε όλες τις διαστάσεις και τις πραγματικότητες για να θεραπεύσω παρελθόντα, σημερινά και μελλοντικά ζητήματα. Επίσης έχω τη δυνατότητα να επικοινωνώ με τα Ανώτερα Βασίλεια και να μεταφέρω μηνύματα και πολύτιμες συμβουλές στους πελάτες μου. 

Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά και ευτυχία για μένα να μπορώ να βοηθάω τους πελάτες μου κάνοντας αυτό που αγαπώ και να βιώνω την δύναμη και την αγάπη αυτής της Ενέργειας στην καθημερινή μου ζωή.