top of page

Η QHHT συνεδρία σου

 

Αρχικά θα περάσουμε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε ώρες χαλάρωσης, συζητώντας για σένα, για τη ζωή σου, και για το τι θέλεις να αποκομίσεις από αυτή την εμπειρία. Θα σου εξηγήσω αναλυτικά την τεχνική και πώς θα σε καθοδηγήσω να φτάσεις σε αυτή τη βαθιά κατάσταση χαλάρωσης. Πριν αρχίσουμε τη διαδικασία της ύπνωσης θα δούμε μαζί αναλυτικά τη λίστα των ερωτήσεων που έχεις φέρει μαζί σου. Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης, αυτής της βαθιάς κατάστασης χαλάρωσης, η οποία διαρκεί περίπου δύο ώρες ή λίγο περισσότερο, είναι δυνατόν να έχεις την αίσθηση ότι είσαι ξύπνιος και να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου, αλλά να είσαι τόσο επικεντρωμένος στην εμπειρία που βιώνεις, που όλα τα άλλα γύρω σου εξασθενίζουν.

 

Ένα ταξίδι μέσα από τις εμπειρίες της ψυχής

 

Θα σε οδηγήσω στις εμπειρίες της ψυχής σου, χρησιμοποιώντας μια σειρά από ερωτήματα. Αυτό το υπέροχο ταξίδι πραγματοποιείται μέσω οραματισμού. Ο Ανώτερος Εαυτός σου σε οδηγεί με πολύ αγάπη στον πιο σχετικό χρόνο και τόπο στο παρελθόν, μέλλον ή και σε παράλληλη εμπειρία της ψυχής σου, εκεί δηλαδή που υπάρχουν πληροφορίες χρήσιμες για την παρούσα ζωή σου και στην προσωπική σου ανάπτυξη. Μέσα από την συνειδητοποίηση και την απόκτηση σαφήνειας για το πώς και το γιατί έχει ξεκινήσει κάτι, θέτεις την βάση ώστε να κινηθείς ελεύθερα στην νέα πραγματικότητα σου με περισσότερη ασφάλεια και ελευθερία. Μια διαφορετική οπτική στα πράγματα παρέχει την λύση που οδηγεί σε θεραπεία ώστε να προχωρήσεις στην εξέλιξη σου με ένα καλύτερο, διαφορετικό τρόπο.

 

Η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σου

 

Το μαγικό ταξίδι αυτής της μοναδικής τεχνικής συνεχίζεται με την άμεση επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σου, την καθαρή εκδοχή, το υψηλότερο και το πιο μεγαλειώδες από εσένα που υπάρχει, γνωστό και ως διαίσθησή ή ένστικτο. Ο Ανώτερος Εαυτός σου γνωρίζει τα πάντα για σένα και τη ζωή που ζεις τώρα. Έτσι μία από τις πρώτες ενέργειές μου είναι να του ζητήσω να απαντήσει στην λίστα των ερωτήσεων σου. Οι απαντήσεις, οι πληροφορίες και η υποστήριξη που θα πάρεις από τον Ανώτερο Εαυτό σου, σε οδηγούν σε πλήρη επίγνωση και κατανόηση πολλών διαφορετικών τομέων της ζωής σου. Ο Ανώτερος Εαυτός σου αποκαλύπτει πληροφορίες που είναι άγνωστες στο συνειδητό μυαλό σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην αποκάλυψη και την θεραπεία των βαθύτερων αιτίων στις οποίες οφείλονται τόσο ψυχικές όσο και σωματικές δοκιμασίες, ασθένειες και φοβίες. Θα σου δοθούν όλες και μόνο εκείνες οι πληροφορίες που είναι χρήσιμες και ωφέλιμες προς εσένα.

 

 

Θεραπεία

 

O Ανώτερος Εαυτός σου έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο σώμα σου μέσω της σάρωσης σώματος και να εξηγήσει τις αιτίες ενδεχόμενων προβλημάτων υγείας, είτε προέρχονται από την παρούσα ή από προηγούμενη ζωή σου.  Στη συνέχεια εφόσον ενδείκνυται ο Ανώτερο Εαυτό σου, πραγματοποιεί πλήρη ακαριαία θεραπεία. Πολύ συχνά, η απλή κατανόηση της αιτίας μιας ασθένειας ή ο λόγος που βιώνεται ένα συγκεκριμένο συναίσθημα είναι αρκετό για να σε απαλλάξει από αυτό ο Ανώτερος Εαυτός σου.

Από την πρώτη στιγμή που θα έρθουμε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας QHHT, η αλλαγή της ενέργειας στο χώρο γίνεται αμέσως αισθητή: υπάρχει δραματική αύξηση του αντιληπτού επιπέδου ενέργειας, προκαλώντας συναισθήματα χαράς, θαλπωρής και αγάπης.

 

Τα ακόλουθα είναι παραδείγματα από τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα της Dolores Cannon και από εμάς, τους μαθητές της που εφαρμόζουμε την τεχνική QHHT όπως τα έχουμε βιώσει με τους πελάτες κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας:

 

 • Καρκίνος – πλήρη θεραπεία διαφόρων τύπων σε διάφορα στάδια

 • Χόνδρος - ανακατασκευή των αρθρώσεων

 • HIV – εκκαθάριση και εξάλειψη

 • Καρδιά – επούλωση χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση

 • Συκώτι - πλήρως λειτουργική αναγέννηση και αποκατάσταση

 • Νεφρά - πλήρως λειτουργική αναγέννηση και αποκατάσταση

 • Πληγές - αναγέννηση χωρίς ουλές

 • Ημικρανίες – εντοπισμός της πηγής πρόκλησης και απομάκρυνση τους

 • Όραση - 20/20 όραση αποκαταστάθηκε χωρίς την ανάγκη διορθωτικής επέμβασης

 • Διαβήτης – επεξήγηση της αιτίας και πλήρη θεραπεία του

 • Έντερα – θεραπεία των συνθηκών τους

 • Πλάτη - μέση και κάτω περιοχή, θεραπεία των προβλημάτων

 • Λαιμός/ ώμοι – εντοπίστηκε ο πόνος και θεραπεύτηκαν τα αίτια

 • Πνεύμονες – εντοπίστηκαν τα προβλήματα και θεραπεύτηκαν

 • Δέρμα - εντοπίστηκαν τα προβλήματα και θεραπεύτηκαν

Όλα είναι πιθανά με τη δοκιμασμένη μέθοδο ύπνωσης QHHT

 

Μετά την συνεδρία

 

Μετά τη συνεδρία θα συζητήσουμε την εμπειρία σου, και θα δούμε μαζί τις απαντήσεις που έλαβες στα ερωτήματα σου και θα λάβεις από εμένα την ηχογράφηση της συνεδρίας σου. Αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος της τεχνικής να ακούς την ηχογράφηση της συνεδρίας σου πολλές φορές ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια όσων ειπώθηκαν και να ωφεληθείς από την ενίσχυση της ενέργειας και της θεραπείας που έχεις λάβει.

Η QHHT συνεδρία είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι προς τα μέσα, μέσω μίας πολύ χαλαρωτικής και ξεκούραστης διαδικασίας. Μετά το πέρας της συνεδρίας QHHT θα έχεις μία χαλαρή και γαλήνια αίσθηση που οφείλεται στην ευθυγράμμιση σου με τον Ανώτερο Εαυτό σου, την υψηλότερη έκδοση σου που είναι η πιο κοντινή σχέση που έχεις με τον Δημιουργό, με το Θεό. Θα έχεις την αίσθηση της συνειδητοποίησης, της επίγνωσης, της διαύγειας των απαντήσεων στις ερωτήσεις σου και θα νιώθεις θεραπευμένος. Αυτή η αίσθηση είναι μια μοναδική εμπειρία που από την στιγμή που θα την αποκτήσεις θα έχεις καλύτερη γνώση του πώς να διατηρήσεις τη σύνδεση σου με τον Ανώτερο Εαυτό σου, όταν ησυχάζεις το μυαλό σου. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, εκτός των δικών σου ορίων που εσύ θέτεις στην δική σου φαντασία.

bottom of page