top of page

Ενεργειακή Θεραπεία από απόσταση

H Ενεργειακή Θεραπεία Ρέικι είναι δυνατό να διοχετευτεί από τον θεραπευτή στον πελάτη και από απόσταση. Η ενέργεια Ρέικι μπορεί να υπερβεί το χρόνο και το χώρο και μπορεί να διοχετευτεί ή να μεταδοθεί οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορεί να σταλεί σε οποιοδήποτε έμβιο ον και σε οποιαδήποτε κατάσταση, γεγονός, τοποθεσία, ή χρόνο: στο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Η αίσθηση που έχει ο παραλήπτης όπως επίσης και τα θεραπευτικά αποτελέσματα της θεραπείας Ρέικι από απόσταση δεν διαφοροποιούνται από αυτά που θα είχε αν η θεραπεία εκτελούνταν αυτοπροσώπως. 

 

Όπως όταν εκτελείται αυτοπροσώπως έτσι και η θεραπεία από απόσταση λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα: στο φυσικό, στο αιθερικό ή αύρα, το συναισθηματικό, στο νοητικό και πνευματικό, δημιουργώντας την απόλυτη αρμονία αποκαταστώντας την ισορροπία όπου χρειάζεται. Η συνεδρία Ρέικι από απόσταση έχει την ίδια αποτελεσματικότητα όπως αυτή που γίνεται αυτοπροσώπως. Μπορεί να οριστεί κάποια συγκεκριμένη ώρα που σε εξυπηρετεί, όταν θα έχεις την δυνατότητα να χαλαρώσεις ανενόχλητος για περίπου μία ώρα, ενώ εγώ θα σου στέλνω την ενέργεια Ρέικι. Αυτό σημαίνει ότι θα αποσυνδέσεις το τηλέφωνο, θα απενεργοποιήσεις το κινητό σου, θα ξαπλώσεις ή θα καθίσεις αναπαυτικά και θα χαλαρώσεις.

  

Μετά την συνεδρία σου, θα έχεις την ίδια αίσθηση και τα ίδια οφέλη, όπως θα είχες και  σε μια κατ’ ιδίαν συνεδρία Ρέικι. Θα νιώσεις το λιγότερο χαλάρωση. Υπάρχει περίπτωση να νιώσεις βαρύ το σώμα σου. Κινήσου αργά, κάθισε και περίμενε λίγα λεπτά προτού να σηκωθείς. Μερικοί άνθρωποι βιώνουν μια ζεστασιά, ένα αίσθημα θερμότητας, άλλοι αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε μια αργή κίνηση και άλλοι απλώς αισθάνονται ανανεωμένοι και ήρεμοι.

 

 

Η Συνεδρία σου από Απόσταση

 

Κατά τη διάρκεια της απόμακρης θεραπείας ταξιδεύω μέσα στο χρόνο, στο χώρο, στις διαστάσεις και όλες τις πραγματικότητες για να θεραπεύσω οποιοδήποτε φυσικό ή μη φυσικό ζήτημα που σχετίζεται με το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον. Δουλεύω με τους Οδηγούς μου, τους Αρχάγγελους, τη δύναμη του Ρέικι, τα Στοιχειακά, και τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων χρησιμοποιώντας επίσης Σαμανικές τεχνικές. Η Θεραπεία είναι πολύ ισχυρή! Κατά τη διάρκεια της θεραπείας συνδέομαι επίσης με τον Ανώτερο Εαυτό και τους οδηγούς σου και λαμβάνω μηνύματα και συμβουλές για σένα που φέρνουν σαφήνεια και πολύτιμη καθοδήγηση για τη ζωή σου.

 

 

Πως λειτουργεί η Θεραπεία Ρέικι από Απόσταση

 

Οι θεραπευτές γνωρίζουν εδώ και αιώνες αυτό που οι σύγχρονοι αστροφυσικοί και οι κβαντικοί επιστήμονες έχουν μόλις πρόσφατα αναγνωρίσει: Ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε είναι μια ψευδαίσθηση. Είμαστε όλοι και όλα φτιαγμένα από ενέργεια. Είμαστε η έκφραση της δόνησης της ενέργειας που προέρχεται από την Πηγή, τον Δημιουργό όλων, το Θεό, που ως αόρατος ιστός, ως κόλλα ενώνει όλα τα πλάσματα στην ύπαρξη της ζωής. Η ενέργεια αυτή δονείται σε διαφορετικές συχνότητες, σε διαφορετικές διαστάσεις και καθορίζει διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής.

 

Κατά την θεραπεία Ρέικι είτε πραγματοποιείται αυτοπροσώπως είτε από απόσταση η πρόθεση του θεραπευτή αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα. Ο θεραπευτής εστιάζει την πρόθεση του να θεραπεύσει κάποιο άλλο άτομο, ή μία κατάσταση, και με αυτόν τον τρόπο συντονίζεται στην ίδια συχνότητα της ενέργειας του και λειτουργεί έξω από τους συνήθεις περιορισμούς του χρόνου και του χώρου. Η πρόθεση του θεραπευτή να μεταφέρει την ενέργεια Ρέικι, την ενέργεια Αγάπης στον συγκεκριμένο παραλήπτη ενεργοποιεί τα νήματα επικοινωνίας μαζί του στον ενιαίο αόρατο ιστό που μας συνδέει όλους ώστε να εντοπίσει που χρειάζεται και πόση ώρα να εστιάσει την μεταφορά της ενέργειας στο σώμα του πελάτη, στην κατάσταση ή στο γεγονός. Αυτό επιτρέπει στον θεραπευτή να στείλει τη θεραπεία σε φυσική απόσταση από αυτόν, σε άλλο χρόνο ή ακόμη και σε άλλο κόσμο από αυτό που ξέρουμε. Κάθε εκδήλωση ενέργειας της ζωής, άνθρωποι, ζώα ακόμη και τα φαινομενικά άψυχα πλάσματα, όπως είναι οι πέτρες, τα βράχια τα φυτά, όλα μπορούν να επωφεληθούν από τη θεραπεία Ρέικι.

 

Όταν ο θεραπευτής δίνει θεραπεία Ρείκι γίνεται κανάλι της ενέργειας Ρείκι που προκαλεί μια θετική, καλοήθη,  μετασχηματιστική αντίδραση μέσα στην ύπαρξη του παραλήπτη. Με το Ρέικι, οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια μεταμορφώνεται, μεταλλάσσεται σε θετική και οποιαδήποτε θετική ενισχύεται περαιτέρω. Ο θεραπευτής, που είναι το κανάλι μεταφοράς του Ρέικι ανοίγει τον δρόμο για να ρέει το Ρέικι που στοχεύει στο ανώτερο καλό του παραλήπτη, διοχετεύοντας ότι ακριβώς χρειάζεται στην συγκεκριμένη περίσταση. 

 

Η Θεραπεία Ρείκι από Απόσταση μπορεί να σταλεί σε ανθρώπους, οικήματα, σε χώρο εργασίας, σε καταστάσεις, γεγονότα, στο παρελθόν, στο μέλλον, σε κατοικίδια, φυτά, στη Μητέρα Γη, στο Σύμπαν, σε καταστροφές, συναισθηματικά θέματα, στην οικογένεια των προγόνων …σε οτιδήποτε. Η λίστα αυτή είναι ατελείωτη και εξαρτάται αποκλειστικά από το θέμα που θέλει να επιλύσει ο πελάτης.

 

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί μέρος της έρευνας και της διπλωματικής της Ελένης Μανδάνη για το βαθμό Μάστερ/ Δασκάλα Ρέικι με θέμα "Θεραπεία από απόσταση"   

bottom of page