top of page

QHHT session, 16/12/2019, Η.Κ

Καλησπέρα Ελένη, 

Ήδη βλέπω πολυ διαφορετικά τα γεγονότα και τις καταστάσεις στη ζωή μου. Το γεγονός οτι  αισθάνθηκα τους Αγγέλους, τον Ανώτερο Εαυτο κτλ διπλα μου και η όλη εμπειρία είναι οτι πιο όμορφο, λυτρωτικό και εκστασικό έχω ζήσει. Τώρα κατάλαβα όλα αυτά που διάβαζα στα βιβλία τόσα χρόνια. Ένωσα πολλά κομμάτια και σκέψεις μου. Να ξέρεις οτι αυτό που κάνεις ειναι πολυ σημαντικό για την ανθρωπότητα. Εγώ, οι Οδηγοί μου και ο Ανωτερος Εαυτός μου θέλουμε να σου πουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας ένωσες. Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της ψυχής μου.

Full day Treatment, 14/09/2019, J.H.

H συνεδρία μου Reiki + QHHT μαζί διήρκησε περισσότερο από 12 ώρες. Σε εκείνη την χρονική περίοδο δεν μπορώ να θυμηθώ  ούτε ένα λεπτό που δεν αισθάνθηκα άνετα. Ο χώρος ήταν ζεστός και όμορφος. Είσαι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Η ατμόσφαιρα ήταν ήρεμη, χωρίς κανένα άγχος. Επίσης, ο σκύλος σου Gorbi συντέλεσε στο ότι ένιωσα τόσο ωραία. Μετά από περίπου 4 ώρες, σέρβιρες ένα πολύ ωραίο υγιεινό και νόστιμο μεσημεριανό γεύμα. Ένιωσα τόσο χαλαρός, που ήμουν σε θέση να σου πω τα πάντα από την ιστορία της ζωής μου στη Γη. Μου εξήγησες ότι στον υλιστικό μου κόσμο τον κύριο ρόλο το παίζει η Ενέργεια, η οποία συνδέει τα πάντα μεταξύ τους. Για μένα ήταν εύκολο να το καταλάβω, γιατί το υπόβαθρό μου είναι η χημεία. Μετά την ανάλυση της ζωής μου, μου έδωσες πολύ χρήσιμες συστάσεις, πώς να συνεχίσω για να έχω μία καλύτερη και υγιεινή ζωή στον υπέροχο πλανήτη μας. Η πρότασή σου είναι να ανοίξουμε την καρδιά και να μοιραστούμε την αγάπη χωρίς όρους. Ένας άνθρωπος πρέπει να ξεχάσει το άγχος και το φόβο. Αλλά αυτή η διαδικασία έχει διάρκεια και πρέπει να γίνεται με αργά μεμονωμένα μικρά βήματα.

Κατά τη διάρκεια της ενεργειακής θεραπείας, η ενέργεια ζωής διοχετεύτηκε από εσένα στο σώμα μου. Έτσι αισθάνθηκα ζέστη και σαν ηλεκτρική ενέργεια να ταξιδεύει στο σώμα μου από τις άκρες των δακτύλων μέχρι το κέντρο. Μετά τη διαδικασία, ένιωσα δυνατός και εναρμονισμένος. Ήταν εξαιρετικά χαλαρωτικό. Ωστόσο, η απόλυτη κορυφή ήταν η ύπνωση. Η τεχνική QHHT είναι ένα εργαλείο που σε φέρνει σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό. Ο Ανώτερος Εαυτός μου έδωσε συστάσεις και απαντήσεις ποιος είμαι και πώς να ενεργήσω τις επόμενες μέρες και τώρα ξέρω ότι ο Ανώτερος Εαυτός μου θα με βοηθήσει οποτεδήποτε.

Σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθειά σου και είμαι σίγουρος ότι μου άνοιξες τα μάτια και την καρδιά μου. Μου έδωσες εργαλεία, τα οποία θα μου δείξουν το δρόμο στη ζωή μου.

QHHT Session, 17/08/2019, J.K.

Είμαι τόσο ευγνώμων που ο Ανώτερος Εαυτός μου με έφερε στην Ελένη. Η QHHT συνεδρία μου ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ένιωθα απολύτως αποδεκτή χωρίς κριτική και ένιωσα άνετα να μοιραστώ με την Ελένη θέματα μου που φοβόμουν πολύ να πω ακόμη και στον εαυτό μου. Μετά τη συνεδρία μου έχω κερδίσει σοφία που άλλαξε το πώς βλέπω την πραγματικότητά μου, τη ζωή μου και το σημαντικότερο τον εαυτό μου. Μετά τη συνεδρία μου η κάθε μου μέρα έχει γεμίσει με τόση αγάπη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει τη συνεδρία με την Ελένη ώστε να βιώσει αυτή τη μεγάλη αλλαγή.

QHHT Session, 11/08/2019, L.P.

Ελένη μου δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που έκανα την QHHT συνεδρία. Έχω αρχίσει και νιώθω σαν να ξύπνησα μετά από πολλά χρόνια ύπνο. Μου έρχονται πολλές ιδέες. Είμαι πολύ ευγνώμων. Τώρα έχω χρόνο για όλα ότι θέλω. Είμαι τρισευτυχισμένη. Τα αισθήματα δεν περιγράφονται. Εσύ τα ξέρεις. Πρέπει να τα ζεις.

Εσύ Ελένη μου είσαι ένα γεμάτο αγάπη κορίτσι και αυτό σε κάνει ξεχωριστή. Τα μάτια σου λάμπουν από ευτυχία και έχεις το χάρισμα να την μοιράζεις στους ανθρώπους γύρω σου.

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα σε ενημερώνω τακτικά για τα θαύματα που βιώνω.       

Full Day Treatment, 18/05/2019, Z.Q

Η Ελένη είναι γεμάτη αγάπη, ζεστασιά και δεκτικότητα. Τόσο αληθινή, χωρίς κριτική, ικανή να σε συναντήσει σε οποιοδήποτε επίπεδο και να σε βοηθήσει να ανεβάσεις το επίπεδο της συνειδητότητας σου! Είναι σε υψηλό πνευματικό επίπεδο, αλλά έχει περάσει χρόνο και έχει η ίδια μία επιτυχημένη πορεία στον κόσμο, με μεγάλη εμπειρία ζωής σε πολλά επίπεδα, ώστε να καταλάβει μια σειρά ζητημάτων! Η Ελένη ξόδεψε ώρες μαζί μου πριν από τη συνεδρία του Ρέικι και την QHHT συνεδρία και με βοήθησε και με οδήγησε σε ένα απίστευτο μέρος. Με κατεύθυνε σε γνώση και πηγές που με βοηθούν ακόμη στην πορεία του ταξιδιού μου.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και στην πραγματικότητα την έχω ήδη συστήσει σε φίλους και συγγενείς. Τη συνεδρία Ρέικι για θεραπεία και χαλάρωση αλλά και την QHHT συνεδρία για εκείνους που θέλουν να καταλάβουν που βρίσκονται, ποιος είναι ο σκοπός τους σε αυτή τη ζωή και να θυμηθούν ποιοι είναι από την οπτική της ψυχής τους.

Πράγματα που έμαθα από την συνεδρία μας:

Είμαστε όλοι ένα, όλοι συνδεδεμένοι, Υπάρχει μόνο το τώρα. Είναι σημαντικό να βρούμε την δύναμη μας και να αφαιρέσουμε εκείνα τα προγράμματα που μας κάνουν να θεωρούμε ότι είμαστε θύματα / που πρέπει να σωθούν.

Είμαστε όντα Φωτός σε γήινη μορφή που επέλεξαν να είναι εδώ. Γιατί το επιλέξαμε αυτό; Ποια είναι τα μαθήματα που θέλουμε να μάθουμε; Έχουμε συμβόλαια με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Χρειάζεται να ζούμε μέσα από τη δομή της καρδιάς και όχι του εγώ του μυαλού. Εάν τα πράγματα μοιάζουν περίπλοκα, μιλάει το εγώ!

Χρειάζεται να διατηρούμε την συχνότητα της ενέργειας μας υψηλή γιατί εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας - κβαντική φυσική. Οι προσδοκίες, οι σκέψεις και τα συναισθήματά που βγάζουμε προς τα έξω καθορίζουν αυτά που λαμβάνουμε. Αγάπησε και απόλαυσε τη ζωή! Να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου. Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε τα μαθήματα που εμείς επιλέξαμε να μάθουμε και να διασκεδάσουμε!

QHHT Session, 10/04/2019, E.K.

Ήταν πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, πέρα ​​από τις προσδοκίες μου. Δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενη αισθάνομαι μετά τη συνεδρία. Αν και ήμουν σκεπτική για αυτή αρχικά έχει μια δύναμη που δεν μπορώ ακόμη να εξηγήσω πλήρως.

Ελένη είσαι άγγελος. Είμαι διαφορετικός άνθρωπος από τότε που σε είδα, δεν ξέρω τι έκανες. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αφοσίωσή σου στη συνεδρία μου.

QHHT Session, 21/03/2019, Ι.Ν.

Πρόσφατα ένιωσα ότι συσσωρεύω πολύ θλίψη και αισθήματα απόρριψης και εγκατάλειψης. Εξαιτίας αυτού συνέχισα να επαναλαμβάνω και να φέρνω σε μένα εμπειρίες που αντανακλούσαν τα ίδια συναισθήματα. Για παράδειγμα, στην ερωτική μου ζωή, οι σχέσεις μου συνέχισαν να προκαλούν αισθήματα απόρριψης, εγκατάλειψης ή μη διαθεσιμότητας.

Αποφάσισα ότι αυτό το μοτίβο έπρεπε να σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, έχω διαβάσει πολλά βιβλία αυτοβοήθειας, παρακολούθησα πολλά σεμινάρια και βίντεο κλιπ στο YouTube, αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη απήχηση σε μένα ήταν η διδασκαλία της Dolores Cannon και οι QHHT συνεδρίες.

Έτσι μια μέρα αποφάσισα να αναζητήσω έναν ασκούμενο στο Λονδίνο. Έπρεπε να δοκιμάσω το QHHT, και τότε βρήκα την Ελένη.

Ακόμα και πριν τη συνάντηση με την Ελένη, αισθάνθηκα μια συντριπτική αίσθηση ηρεμίας και ειρήνης, σαν να την γνώριζα από πριν.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μου, η Ελένη πέρασε πολλές ώρες μιλώντας μαζί μου και ακούγοντας για τη ζωή μου, τα συναισθήματά μου, το ιστορικό μου και την ιστορία μου συνολικά. Η παρουσία της είχε απίστευτη σοφία και συμπόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας με έκανε να καταλάβω πόσο η ζωή μου είναι στα χέρια μου, μέσα από τα συναισθήματά μου.

Η ίδια η συνεδρία ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία για μένα, αισθάνθηκα απόλυτα χαλαρή αλλά και συνειδητοποιημένη του περιβάλλοντος γύρω μου, καθώς η ήρεμη φωνή της Ελένης με καθοδηγούσα σε ένα δρόμο επικοινωνίας με τον οδηγό μου και τον Ανώτερο Εαυτό μου. Ένα συναίσθημα ειρήνης και σκοπού με συνόδευε μετά το πέρας της συνεδρίας μου. Ένιωσα στην καρδιά μου, περισσότερο από ότι στο μυαλό μου ποιο είναι το μονοπάτι μου στη ζωή.

Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά!

QHHT Session, 14/03/2019, K.Q

Η Ελένη είναι γεμάτη αγάπη. Μου έδωσε τόσα πολλά στη συνεδρία μου άλλα και μετά και με βοήθησε να εξισορροπήσω τις ενέργειές μου. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και απίστευτη φίλη. Πολύ αγάπη!!!

QHHT Session, 02/03/2019, B.W

Γεια σου Ελένη, θέλω απλά να σε ευχαριστήσω για το εκπληκτικό θεραπευτικό σου έργο. Πρέπει να πω, ότι ακόμη επεξεργάζομαι όλες τις πληροφορίες από την συνεδρία μου. Μπορώ να δω αλλαγές στην σκέψη μου και σίγουρα η καρδιά μου είναι γεμάτη από ΑΓΑΠΗ. Μετά την QHHT συνεδρία μου ξυπνάω κάθε μέρα στις 4:15 π.μ. Αναμένω λήψη πληροφοριών…

Distant Healing, 27/02/2019, M.T.

Καλημέρα όμορφη Ελένη μου,

Θέλω να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το υπέροχο δώρο που μου έδωσες. Μετά από πολύ καιρό, σήμερα το πρωί ένιωσα άνετα και γαλήνια, χωρίς αυτό το φοβικό συναίσθημα που πάντα έχω. Αναφορικά στη χθεσινή νύχτα της συνεδρία (από απόσταση), στην αρχή ήμουν σε ένταση και ανήσυχη, αλλά μετά από λίγο ένιωσα ένα ζεστό ασαφή συναίσθημα μέσα μου, σαν να με αγκαλιάζει κάποιος με αγάπη. Μετά από λίγο, και προσπαθώντας να αφεθώ, βυθίστηκα σε ένα γαλήνιο ύπνο. Είμαι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία και πιο ευγνώμων που είσαι μέρος της ζωής μου.

QHHT Session, 11/02/2019, W.S

Μπορώ 100% να συστήσω την Ελένη και τις υπηρεσίες της σε όποιον ψάχνει για μια ολοκληρωμένη θεραπεία QHHT, να βοηθηθεί στην πνευματική του αφύπνιση και να αυξήσει τη δόνηση του. Είδα την ιστοσελίδα της Ελένης στο όνειρό μου και ήξερα ότι είναι αυτή που πρέπει να πάω για να έχω την QHHT εμπειρία μου. Πέρασα μια ολόκληρη μέρα στο υπέροχο διαμέρισμα της Ελένης μαζί με το αξιολάτρευτο σκυλί της. Μιλήσαμε για ώρες και έμαθα τόσα πολλά για το ταξίδι της ζωής μου, τις σχέσεις μου και το σύμπαν μας. Και μόνο η συζήτηση μας ήταν μια τέτοια εκπληκτική εμπειρία και ένα πολύτιμο μάθημα. Ήμουν λίγο επιφυλακτική και φοβισμένη με την QHHT συνεδρία, αλλά κατέληξε να μου ανοίξει τα μάτια (κυριολεκτικά!). Απίστευτη διαδικασία! Μου επιβεβαιώθηκαν κάποιες από τις πεποιθήσεις και τα πάθη μου. Είμαι περισσότερο δεκτική και σίγουρη για την αποστολή μου, τη ζωή μου και για το ποια είμαι (μέσα και έξω). Η QHHT συνεδρία με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτή την ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας σε καθημερινή βάση και ότι όλες οι πληροφορίες και η καθοδήγηση που χρειάζομαι είναι ήδη μέσα μου! Επίσης, ότι τα πάθη και οι εσωτερικές μου επιθυμίες δεν είναι τυχαία ή ανόητα - είναι ακριβώς αυτά για τα οποία είμαι εδώ και για την αποστολή μου σε αυτή τη ζωή σε αυτή την ανθρώπινη μορφή. Ένιωθα πολύ άγχος και χαμηλή δόνηση, αλλά μετά από αυτή την εμπειρία έμαθα περισσότερους τρόπους για να παραμείνω γειωμένη, με αγάπη και γαλήνη που με βοηθάει πολύ στο ταξίδι μου για πνευματική αφύπνιση. Σε ευχαριστώ Ελένη! " 

QHHT Session, 07/02/2019, X.Δ

Ήταν μια υπέροχη, μοναδική και πολύ διδακτική εμπειρία. Μέσα σε όλα όσα μου έδειξε η Ελένη να προσέχω, να κινούμαι, να αγαπώ, με έμαθε να ευγνωμονώ. Από την συνεδρία κι έπειτα, ευγνωμονώ για όλα όσα έχω και δεν τα έβλεπα επειδή τα θεωρούσα δεδομένα. Όμως ευγνωμονώ και την Ελένη που με βοήθησε, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, όπως ευγνωμονώ και τον οδηγό μου, που με έσπρωξε, με οδήγησε στην Ελένη. Ελένη μου σ'ευχαριστώ για όλα. Σ'αγαπώ πολύ!

bottom of page