Ζήτα και θα λάβεις


Είναι πολύ σκληρό να έχει κανείς όλα τα καλά του κόσμου και να ψάχνει τρόπο να πάρει αυτά που έχουν οι άλλοι. Να προσπαθεί να πάρει εκείνα που δεν του ανήκουν.

Αν όλοι ήταν σίγουροι ότι υπάρχει για τον καθένα ένας τεράστιος θησαυρός γεμάτος με όλα όσα επιθυμεί, που περιμένει να τον ανοίξει και να τον απολαύσει, όλοι θα κοίταζαν μόνο προς τον δικό τους θησαυρό. Μάθετε λοιπόν ότι έτσι είναι.

Είναι πάντα ο θησαυρός σου διαθέσιμος σε σένα. Ο δικός σου θησαυρός. Μην ψάχνεις αλλού παρά μέσα σου. Εκεί θα βρεις όλες τις απαντήσεις. Όλα όσα ζητάς στη ζωή είναι μέσα σου αν τα αναζητήσεις με την καρδιά σου. Αν τα κάνεις με αγάπη όλα είναι πιθανά και όταν είσαι χαρούμενος όλα σε οδηγούν στον θησαυρό σου. Ότι και να επιθυμείς μπορεί να συμβεί, ότι και να λαχταράς μπορεί να γίνει δικό σου όταν το ζητάει η καρδιά σου και γεμίζει την ζωή σου με χαρά.

Να πιστεύετε στα όνειρα σας, όπως Εγώ πιστεύω σε σας.

Να είστε χαρούμενοι και σίγουροι ότι όταν ζητάτε από την καρδιά σας πάντα σας ακούμε και πάντα απαντάμε στις επιθυμίες σας. Ζήτα και θα λάβεις.

Ο Δημιουργός


Όλα τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία © 2016 της Ελένης Μανδάνη εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, που διατηρεί όλα τα δικαιώματα. Μπορείτε να αντιγράψετε και να αναδιανείμετε το υλικό αυτό μόνο εφόσον δεν το αλλάξετε με κανένα τρόπο, το περιεχόμενο παραμένει πλήρης, και εφόσον περιλαμβάνεται αυτή την ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων του συνδέσμου: http://www.elenimandani.com/#!blog/c1rpoRecent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon