Η Ρέικι συνεδρία σου

 

Αρχικά θα περάσουμε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας, συζητώντας για σένα, το ιστορικό σου, και για πιθανά σωματικά θέματα που θέλεις να αντιμετωπίσεις. Θα σου εξηγήσω τι περιλαμβάνει η συνεδρία Ρείκι. Στη συνέχεια θα ξαπλώσεις αναπαυτικά για να απολαύσεις μια πολύ χαλαρωτική συνεδρία σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον.

 

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αφαιρέσεις οποιαδήποτε ρούχα καθώς η ενέργεια του Ρέικι διαπερνά εύκολα όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των γύψινων εκμαγείων.

 

Η συνεδρία Ρέικι είναι μη διαγνωστική, μη παρεμβατική, μη επεμβατική και κατά την διάρκεια της δεν εφαρμόζεται καμία πίεση. Η θεραπεία πραγματοποιείται με την τοποθέτηση των χεριών μου απαλά στο σώμα σου σε μια προκαθορισμένη ακολουθία θέσεων, στις οποίες θέσεις παραμένουν για κάποιο χρόνο. Η αφή είναι απαλή, ελαφριά και άνετη.

 

Είναι πιθανό να νιώσεις αισθήσεις όπως τη ροή της ενέργειας, θερμότητα, μυρμήγκιασμα, ψυχρότητα ή τον παλμό κάτω από τα χέρια μου ή σε άλλα μέρη του σώματός σου, ή μπορεί να αισθανθείς πολύ λιγότερα. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, ή αποκοιμούνται, άλλες φορές πάλι μία θεραπεία Ρείκι μπορεί να είναι αναζωογονητική. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να βιώσεις το Ρέικι. Μια ενδιαφέρουσα μελέτη αναφέρει ότι οι παραλήπτες του Ρείκι συχνά αισθάνονται ότι αιωρούνται στο κατώφλι της συνείδησης τους. Έχουν ταυτόχρονα επίγνωση του περιβάλλοντος τους ενώ είναι απορροφημένοι στον εσωτερικό τους κόσμο.

 

Η θεραπεία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα, ή λίγο περισσότερο αν αυτό απαιτείται. Εκτός από την άμεση εμπειρία του Ρέικι, είναι πιθανό να παρατηρήσεις άλλες αλλαγές που θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνονται στη συνέχεια της ημέρας σου: πιο αποτελεσματική πέψη, την αίσθηση ότι είσαι πιο επικεντρωμένος, πιο ισορροπημένος και λιγότερο αντιδραστικός, και θα κοιμηθείς βαθιά εκείνο το βράδυ.

 

Μετά την πρώτη μας συνεδρία, θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε το θεραπευτικό πρόγραμμα που χρειάζεσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου, τις προτιμήσεις σου προσαρμόζοντας το ανά πάσα στιγμή με βάση την πρόοδο σου. Αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Σε γενικές γραμμές, χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο, εφόσον η θεραπεία είναι διαδικασία και όχι ένα γεγονός. Οξεία προβλήματα γενικά θεραπεύονται γρηγορότερα από ότι τα χρόνια και εάν αντιμετωπίζεις μακροχρόνια θέματα υγείας μπορεί να απαιτείται θεραπεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η τακτική επαφή με την ενέργεια του Ρέικι, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, βοηθάει στην αποτελεσματική ροή της ενέργειας, επιτρέποντας την απόλυτη αρμονία και την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα του σώματος μας. Με την τακτική επαφή με την ενέργεια Ρέικι επιτυγχάνεται γενικότερη ευεξία σε όλα τα επίπεδα, προσωπική ανάπτυξη, και βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων μας για την αντιμετώπιση όλων των πτυχών της ζωής.  

 

UK-Reiki-Federation-Logo_Horizontal_250x

All text copyright © 2016 by Eleni Mandani unless otherwise indicated. All rights reserved

Privacy Policy

 

HOME     QHHT LINKS     REIKI LINKS     BLOG     BOOK ONLINE